Városi Sportcsarnok

A sportcsarnok 1985 óta ad otthont számtalan szakosztálynak és azok versenyeinek, de a versenysport mellett a városi tömegsport fő bázisa is egyben.

Az egyik legkihasználtabb létesítmény, ahol kora reggeltől a késő éjszakába nyúlóan folyamatosan adják át egymásnak a sportolók a kilincset, illetve a játékteret. A sportcsarnok gyakorlatilag valamennyi verseny lebonyolítására alkalmas.
A keleti hosszanti oldalon faltól-falig lelátórendszer övezi a játékteret, mintegy 150 fős férőhelyet biztosítva. Ezen kívül a déli oldalról két emeletnyi karzaton is helyet foglalhatnak a nézők. A csarnok nem egyszer túlcsordulásig telt már meg, akár 300 szurkolót is meghaladva.
A küzdőtéren és a lelátón kívül irodák, klubhelyiség, büfé, öltözők, külön játékvezetői öltöző, zuhanyzók és illemhelyek vannak a három szintes épületblokkban kialakítva.
A csarnoknak tetőtér világítása, valamint elektromos eredményjelzője van. A játéktér az átadás óta műanyag borítású.
A sportcsarnok külső területe parkosított, közvetlen szomszédságában egy salakos sportpálya kapcsolódik hozzá, és saját gépkocsiparkolóval rendelkezik, amely buszok fogadására is alkalmas.

Bérleti díj:
9300 Ft / óra

Városi Sportcsarnok
Városi Sportcsarnok
Városi Sportcsarnok
Városi Sportcsarnok
Városi Sportcsarnok
Városi Sportcsarnok