Bemutatkozás

Honlapunkon megismerheti sportpályáinkat, valamint sportlétesítményeinket, továbbá a dorogi sportéletet, illetve a dorogi sportegyesületek híreit.

Dorog Város Egyesített Sportintézményeként feladatunk a létesítmények fenntartása, valamint üzemeltetése és emellett a civil kezdeményezések felkarolása és segítése, események szervezése a dorogi (és kistérségi) lakosok számára.

A 2012- ben alakult intézmény rendelkezik egy 300 fő befogadására képes sportcsarnokkal, három különböző méretű és felszereltségű tornateremmel, 25 méteres medencével, valamint kisebb wellness részleggel ellátott uszodával, emellett két műfüves labdarúgó pályával, egy kétsávos tekepályával, egy hat pályás teniszpályával és nem utolsó sorban létesítményeink között szerepel a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion is.

A létesítményekben aktív egyesületi élet folyik, a város és az agglomerációban élők számára kiváló feltételek adottak az aktív életformához.

Bízunk benne, hogy minden sportszerető megtalálja a számára szükséges információkat és érdekességeket városunk sportéletével kapcsolatban.
Amennyiben véleménye, kérdése van a honlappal, valamint működésünkkel kapcsolatban, várjuk észrevételét a sport @dorog.hu e-mail címre.