Bravúros hazai győzelem

December 2-án, vasárnap, a Labdarúgó NB II. 19. fordulójában a Dorogi FC vendége a tiszakécskei Duna Aszfalt TVSE volt.

Habár a 9. helyen álló újonc csapat erősnek mondható, a dorogiaknak mégis sikerült legyőzniük őket, kapásból négy góllal.

Az első gól Nagy Zsombor személyében érkezett a 64. percben, akit nem sokkal rá a 68. percben Mészáros követett. De itt még nem ért véget a gólsorozat, hiszen a 74. percben Hegedűs gólját is megismerhették a vendégek. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy Paudits is lőtt egyet a végjátékban.

DOROGI FC–TISZAKÉCSKE VSE 4–0 (0–0)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 300 
néző. Vezette: Barna Gábor (Kepe Arnold, Kiss Balázs)
DOROG: Horváth G. – Fürjes, Lénárth T., Nagy Zs., Papp M. – Faragó (Erdélyi B., 79.), Mészáros Á. (Nagyházi, 81.), Kitl M., Szedlár – Vígh Á. (Paudits, 73.), Hegedűs M. Vezetőedző: Miskei Attila
TISZAKÉCSKE: Molnár M. – Oláh M., Kardos N., Csáki, Polyák – Horváth A. (Szabó L., 69.) – Mihály D. (Puskás Z., 62.), Tölgyesi, Kocsis G., Gréczi M. (Stoiacovici, a szünetben) – Batizi-Pócsi. Vezetőedző: Szabó István

MESTERMÉRLEG
Miskei Attila: 
– A Tiszakécske taktikailag az egyik legjobban felkészített csapat. Nehéz mérkőzést is játszottunk, az áttörést az első gólunk jelentette, a kiállítás után pedig a csapat kihozta magából, ami hetek óta benne volt.
Szabó István: – Az első félidő játéka nem azt mutatta, hogy négygólos vereség lesz a vége. A kiállítás döntően befolyásolta a mérkőzést, ettől függetlenül nem kellett volna négy gólt kapnunk. Eddig remekül szerepeltünk, és nem szeretném, ha fegyelmezetlenségek miatt lerombolnánk az őszi csapatteljesítményt.

Forrás: dorogimedence.hu/nemzetisport.hu

Fotó: Bódi Zsolt