Év Sportolója 2020.

Idén újra bemutatjuk az Év Sportolója díjra jelölteket, amelyekre a sportegyesületek jelölhették ki a legkiemelkedőbb teljesítésű tagjaikat. Az elismerések átadására a 2021-es évben kerül sor.

Ma a DNC és az Új – Hullám SE sportolóit mutatjuk be a díjazottak közül. Gratulálunk az egész éves teljesítményetekhez!

Kollár Alexandra – birkózás

Szandra hozzáállás, birkózás iránti elkötelezettsége példaértékű. A vele egykorú fiúknak is komoly kihívást jelent egy mérkőzés Szaszával. 2020-ban megnyerte Nyugat-Magyarország régiós versenyét, maga mögé utasítva súlycsoportja fiú tagjait is. Januárban az Érden megrendezett ,igen erős mezőnyt felvonultató nemzetközi versenyen állt a dobogó legmagasabb fokára.

Klányi Krisztofer – birkózás

Példaértékű munkavégzés, elkötelezettség, profi hozzáállás. Ez jellemzi Krisztofert.  Ebben az évben kivívta a junior válogatottságot. Sajnos a járvány helyzetnek köszönhetően a világversenyeken nem tudta megmutatni mire képes a nemzetközi mezőnyben. A 2020. évi felnőtt kötöttfogású országos bajnokságon második helyezést ért el.

Bönde Barnabás – vízilabda

Barnabás 2004-es születésű, és már 5 éve egyesületünk tagja! Edzői nagy megelégedésére töretlenül tart fejlődése, hála kiemelkedő számú edzéslátogatásának, és az edzéseken mutatott teljesítményének! Folyamatos célja, hogy legyőzze és tovább emelje elvégzett munkájának szintjét! Fejlödésének ékes példája, hogy bár még most is csak serdülő korú játékos, már több éve stabil tagja a magasabb korosztályoknak is. Góljai, jó játéka és személyisége nélkülözhetetlen a Honvéd-Dorog bármelyik korosztályában!

Maruzs Bence – úszás

Az idei évben szinte csak a Regios verseny volt ahol vegre nem csak az idejuk javitasaert mentunk hanem helyezesert.Eredmények: Régiós Bajnokságon 200m-es pillangón arany érem. 100m pillangón szintén első hely. 200m vegyesen 100m gyorson 200m gyorson 50m gyorson 2. Helyezés. Idei évben megúszott 4 aranyjelvényes szintet. 200m 100m pillangón valamint 100m gyorson és 200m vegyesen.

Vas Máté – vízilabda

Máté 2007-es születése ellenére már a jóval magasabb korú, serdülő keretnek is tagja. Teljesítményét mi sem jelzi jobban, mint az, hogy a 2020-as évben a teljes dorogi vízilabdát tekintve is tartja az egy mérkőzésen lőtt gólok csúcsát! Korosztálya kiemelkedő tagja,edzéslátogatása példaértékű! Edzői, csapatának tagjai méltán tekinthetik példaképnek, jó csapatkapitány! Fényes jövő áll előtte, bízunk benne, hogy hamarosan még magasabb szinten folytathatja pályafutását!