Hétvégi teke eredmények!

Idén a Dorogi Tekeszakosztály kapta azt a megtiszteltetést, hogy megrendezhette az egyéni férfi bajnokság megyei fordulóját. Az új 4 sávos tekepályára a játékosok nem teljesen ismeretlenül érkeztek, hiszen a Nyergesújfalu VSE itt játssza hazai mérkőzéseit, és már két megyei csapat is kipróbálhatta, hogy milyen itt gurítani.

A versenyre összesen 27 egyéni nevezés érkezett, ami kicsit kevesebb volt a vártnál, mivel a Tatabánya NB II-es csapatának Magyar Kupa mérkőzése volt ugyanezen a napon. A versenyt az Oroszlányi SZE tekecsapat 2 sora kezdte meg, majd 12 fővel a bábolnai tekések, és végül 7 nyergesújfalui játékos zárta a napot!

A verseny a kezdetektől a nap végéig izgalmasan alakult, végül Németh Gábor Nyergesújfalu VSE játékosa nyerte 592 fás gurításával. Második helyen végzett Jánosi Csaba Nyergesújfalu VSE 580 fával, és harmadik helyen az Oroszlányi SZE rutinos játékosa, Simonfi Zsolt 572 eredményével állhatott fel a dobogó harmadik fokára. A dobogósokon kívül még 7 megyei játékos képviselheti magát a területi fordulón.

Az új Dorogi Tekeszakosztály jelesre vizsgázott a verseny megszervezésében és lebonyolításában. Talán a nem túl távoli jövőben országos versenyt is rendezhetnek.

Gratulálunk minden versenyzőnek!