Hódító Túrák utolsó állomása – Lábatlan – október 8.

Utolsó túraállomásához érkezett a Hódító Túrák sorozat. A helyszín ezúttal Lábatlan, ahol két táv közül választhatnak az érdeklődők. Nevezni már csak a helyszínen lehet, aki az első két állomáson részt vett (Dorog, Kesztölc) fémkitűzőt kap ajándékba.

Legfontosabb infók

Vasárnapra száraz, kellemes időjárásban reménykedünk, ami ideális a túrához. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. Az erőnlétednek és az időjáráshoz igazodó távot és útvonalat válaszd. Kik neveztek a túrára?  Facebook oldalunk

Áttekintő térkép – térkép megnézem

Parkolás

Ha autóval érkezel, akkor parkolni a Rákóczi F. u. 152. szám alatti területen, az Erika Cukrászdától 50 m-re lehet. A térképen <P> betűvel jeleztük a lábatlani parkoló területét.

Helyszíni regisztráció

Helyszínen idén az Erika Cukrászda előtt felállított pavilonban regisztrálhatsz. Csak azok indulhatnak a túrán akik előneveztek és  átutalták a nevezési díjat, ami meg is érkezett a számlánkra, vagy a helyszínen neveztek.

Perlé kávé az első 50 érkezőnek

Reggel érdemes időben érkezni, mivel az első 50 fő Perlé kávét, kapucsínót kap az Erika Cukrászdában.

Itiner átvétele

Az itinert (túra térképét, szintkülönbséget tartalmazó lapot) reggel 8 30 és 9 óra 30 perc között veheted át a Lábatlan, József A. u. 62. szám alatti Erika Cukrászdában. Az átvételnél írd alá a nyilatkozatot, melynek mintáját csatoltuk.

Az itiner átvétel időpontját rögzítjük, majd a túrát megkezdheted.

Értékmegőrzés nincs, érdemes kis hátizsákkal érkezni és rétegesen öltözködni, természetesen megfelelő mennyiségű vizet hozni.

Útvonal

Az indulás előtt bármikor eldöntheted, hogy melyik útvonalon (Egérút vagy Családi túra) indulsz.

A túra útvonalát az átadott itineren lévő térkép tartalmazza. Minden kereszteződésnél narancs színű jelölő festékkel mutatjuk a helyes haladási irányt. A kijelölt útvonalról ne térj le. Az útvonal nem keresztez főútat, az utolsó néhány száz méteren a 10. sz. út járdáján halad. A balesetmentes közlekedésre ügyelj!

Ellenőrző pont

Mindkét útvonalon állj meg az ellenőrző pontoknál (ebből egyet mindkét útvonalnál a térképen is jelöltünk), itt az itinered kilyukasztják.

Cél 

Cél az Erika Cukrászda. A célban rögzítjük a beérkezés idejét, melyet másnap honlapunkon is megtekinthetsz (http://labatlan.hu/go) A célban a Platán Büfé ételt is biztosít..

Ha elolvastad a tájékoztatót és kérdésed van, vagy nem olvastad el a tájékoztatót, de kérdésed van, akkor (szombaton is 8-17 között) hívd a +36 30 935 37 38-as telefont.

Szabályok

– Kijelölt útvonalról letérni tilos!

– Szemét eldobása tilos!

– Kerékpárral részt venni tilos!

– Kutyával részt vehetsz a túrán, de  mások zavarása, veszélyeztetése nélkül.

– A túra füstmentes, kérlek tiszteljük meg egymás a dohányzás mellőzésével.