Ilku István Emléktornán remekeltek a fiatalok

Január 25-én került megrendezésre az Ilku István Emléktorna az U9-es korosztály számára. A tornán Nyergesújfalu, Voyage, Esztergom és Dorog csapatai vettek részt. A délelőtt folyamán mindegyik csapatnak 4 mérkőzése volt, a lejátszott meccsek után alakult ki a végeredmény.
Az eredmények:
Esztergom – Dorog I. 1:4
Nyergesújfalu – Dorog II. 3:0
Voyage – Esztergom 4:1
Dorog I. – Nyergesújfalu 2:0
Dorog II. – Voyage 1:5
Esztergom – Nyergesújfalu 2:6
Dorog I. – Dorog II. 11:0
Voyage – Nyergesújfalu 1:3
Esztergom – Dorog II. 3:1
Dorog I. – Voyage 6:0

Végeredmény:
1. Dorog I.
2. Nyergesújfalu
3. Voyage
4. Esztergom
5. Dorog II.

A legjobb játékos Juhász Levente (Voyage), gólkirály Kolozsvári Dávid (Dorog I.) és a legjobb kapus Szőke Bernáth lett (Dorog II.).

Edzők értékelése: Nagyszerű tornán vagyunk túl. A Dorog I-es csapata kimagaslott a mezőnyből, és magabiztosan nyerte a tornát. Szép és gólgazdag mérkőzéseket játszottak a fiúk. A Dorog II-es csapatunk is lelkes és szép játékkal rukkolt elő, de mindkettő csapatnál van még hova fejlődnünk, így azon leszünk az edzéseken, hogy minél jobban szerepeljenek majd a gyerekek. Gratulálunk mindkettő csapatnak, de külön gratuláció illeti Szőke Bernáthot, aki óriási védéseket mutatott be, így megérdemelten lett a torna legjobb kapusa, illetve Kolozsvári Dávidnak is jár a gratuláció, aki 14 góllal a torna gólkirálya lett.

Edzők: Bokán János és Kovács Bence

Forrás: Dorogi FC Facebook oldal