Megvan az első győzelem

Igazi alsó házi rangadóra került sor az NB I/B-s bajnokság nyolcadik fordulójában, a nyugati csoportban. Kézilabdás lányaink Szombathelyre utaztak, ahol a Szombathelyi KKA U19-el csaptak össze. Mindkét csapat számára nagy fontossággal bírt a találkozó, hiszen a győztes, ha a hátralévő fordulókban sikeresen szerepel, akár a középmezőnyhöz is csatlakozhat az őszi szezon végére.

Egész héten elszántan készültek a találkozóra, aprólékosan kielemezték ellenfelük játékát. A kezdő sípszóra pedig szépen megtelt a lelátó, a hazai csapatot már a találkozó kezdete előtt lelkesen biztatták, a ritmust pedig szurkolói dobok adták meg.

346a6612_1860_63368_n

A mérkőzés végig kiélezett volt és nagy harc folyt a győzelemért, végül sikerült behúzni az első győzelmet a csapatnak. A hosszabb beszámolót ITT olvashatjátok.

Végeredmény
Szombathelyi KKA U19 – Dorogi ESE 22-24 (14-13)
Szombathely, Egyetemi csarnok 150 néző
Vezette: Fehér – Kékesi

Összeállítás: POMPOR Anikó 1 gól (kapus) – IMREI Nóra 3 gól, BALOGH Vivien 2 gól, Szűcs Rita, Szabó Dorina 2 gól, FORGÁCS Klaudia 9(2) gól, Forgács Viktória 1 gól.
Cserék: STADLER Mercédesz és Dobány Kitti (kapusok) – KAPOSVÁRI Anita 3 gól, SÁROSI Nanetta 3 gól, URESCH Dóra, Rideg Renáta, Sütő Sára, Kiss Virág, Balogh Viktória.

Bona Gergő: „Ma semmi más nem számít, csak az, hogy megszereztük a két pontot. Büszke vagyok a csapatra, hogy megbirkózott a feladattal. Holnap meg már a következő fordulóra készülünk.”

Jegyzőkönyv

Fotó: szombathelyikezilabda.hu