Minősített Síískola tanúsítványt kapott a Sítechnika Dorogon

A Síoktatók Magyarországi Szövetsége egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy a sí-, és snowboardoktatás a szakma szabályainak megfelelően a tanítványok színvonalas kiszolgálásával történjék úgy a műanyag, mint a havas pályákon.

A SMSZ ezt alapvetően a síoktatók négy fokozatú képzési és továbbképzési rendszerével biztosítja. Másrészt többszöri egyeztetést követően az SMSZ Partner Síiskolák képviselőivel közösen kidolgozta azt a szakmai feltételrendszert, amelynek teljesítése esetén a síiskola kérelmezheti az SMSZ Által Minősített Síiskola tanúsítvány megszerzéséhez szükséges eljárás lefolytatását. Az SMSZ képviselői a minősítési eljárásokat az eddig jelentkező síiskoláknál elkezdte, melynek eredményeképpen az elmúlt héten három síiskola elnyerte az SMSZ Által Minősített Síiskola Tanúsítványt.

Ennek igazolására egy tábla szolgál a közösen megfogalmazott kritériumok közül kiemelve és megjelenítve néhány fontosat. Dorogon a Sítechnika Sí és Snowboardoktatás, Pestszentlőrincen a 4seasons Síiskola és Snowboardiskola, Zuglóban a Babos Síklub-Zuglói Síiskola kapta meg a Tanúsítványt, melyhez gratulálunk.

A jövő héten további négy síiskolánál lesz helyszíni bejárás. Reményeink szerint az SMSZ sí-, és snowboardoktató tagjai valamint a Partner Síiskolák mind azzal a közös céllal folytatják oktatási tevékenységüket, mely alapján a tanítványok biztosak lehetnek abban, hogy „ minőségben síelünk, snowboardozunk”. A Minősített Síiskolákat részletesen is bemutatjuk hamarosan.

Gratulálunk a Sítechnika Sí- és Snowboardoktatásnak!

(forrás: SMSZ facebook oldala)