Sportesemény ajánló – 2017. május 11. – 17.

Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, minden héten összegyűjtjük számotokra, milyen sportesemények lesznek Dorogon és környékén, ahová érdemes lesz kilátogatni vagy szurkolásotokkal biztatni a csapatot.

Sportesemény ajánló – 2017. május 11. – 17.

1. Május 13-án, szombaton 8:30 és 10:00 között várják az Agoránál a Hódító Túrák 1. állomására a természetjárás szerelmeseit. 10 km és 20 km között választhattok, mindkét táv Dorog – Csolnok – Dorog útvonalon lesz megrendezve.
A túra hódító jellegét főleg a gyerekek élvezhetik, akik a 10 km-en csúzlival, a 20 km-en íjjal tehetik próbára tudásukat. A legügyesebbek nyereménye csúzli és 4 személyes uszodabelépő lesz.
A természetjárókat frissítőpontok, csodálatos kilátás, füstölt áru kóstolás, jókedv és kellemes fáradtság várja.
Nevezési díj: 800 Ft.

Aki a túra mindhárom állomásán (május 13. Dorog, június 3. Kesztölc, október 8. Lábatlan) részt vesz, fém kitűzőt kap az utolsó eseményen.

05 13 túra, dorog (1)

2. Május 13-án szombaton Dorogon rendezik meg a Kárpáti Sport magyar amatőr MMA bajnoki döntőt a Városi Sportcsarnokban, ahová szeretettel várnak minden küzdősport szeretőt.

mma.p_3

3. Május 14-én, vasárnap kerül sor az NBII-es Dorogi ESE utolsó bajnoki mérkőzésére, ahol a Vasas SC II. csapatát fogadjuk. 16 órai kezdettel a felnőtt, 18 órától a junior csapat fog pályára lépni.
A szervezők várják a szurkolókat, hogy fergeteges hangulatot varázsoljanak az utolsó meccsen.

dese_0513

4. Május 17-én, szerdán a MindenKOR Mozgásban! programsorozat következő állomásán Kruzslik János az Agorától indulva egy jó hangulatú nordic walkingra várja az idősebb korosztály képviselőit.

A program ingyenes, de előregisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi felületeken lehet:
– személyesen a Nipl Stefánia Uszoda recepcióján (Dorog, Iskola út 9-11.),
– telefonon a 33/503 316-os telefonszámon,
– e-mailben a sportszervezo@dorog.hu címen.

nordic walking