Farda Zsuzsa_Sítechnika

Tanulj meg síelni Dorogon

Ebben a hideg időjárásban a figyelmünk egyre inkább a téli sportok (jégkorong, korcsolya, síelés, snowboard) felé fordul.

Szerencsések vagyunk, mert Dorogon immár 17. éve működik a Sítechnika, ahol profi síoktatók készítenek fel bennünket a balesetmentes sportolásra. A műanyag pálya október elejétől március végéig várja azokat, akik szeretnének alaposabban is megismerkedni ezzel a sportággal. Farda Zsuzsa síoktató szerint a legideálisabb 5 éves korban elkezdeni az edzéseket, de nem ritka jelenség náluk a 3 éves korosztály sem. Felső korhatár pedig nincs, hiszen nyugdíjas korú tanulóik is vannak minden évben.

Az oktatás 2 x 10 alkalmas csoportos edzés keretén belül zajlik, heti egy alkalommal. Egy tanóra 60 perces. Az első félévben (ami októbertől december végéig tart) az alapokkal ismerkedhetnek meg a tanulók. A végére képesek lesznek önállóan síelni, a síléceiket kezelni, a sífelvonót használni. A második félévben (január és március között) pedig megszerzik az elengedhetetlen lécbiztonságot és rutint. Ahhoz, hogy valaki magabiztosan tudjon a sípályán mozogni, mindkét félévet szükséges végigjárni.

A csoportos oktatás mellett egyéni foglalkozásokat is vállalnak. Ez lehet akár egy fő is, de sokszor családok vagy baráti társaságok kérik meg őket arra, hogy készítsék fel a csapatukat a már előre lefoglalt utazásukra.

A műanyag pályás foglalkozásokra semmilyen speciális felszerelésre nincsen szükség, hiszen az ár magában tartalmazza a sífelszerelés kölcsönzését is. Így különösebb beruházás nélkül tanulhatunk meg biztonságosan síelni vagy snowboardozni.

Ha már biztonságosan tudunk siklani és lefoglaltunk egy külföldi utazást, a Sítechnikában kibérelhetjük a hozzá tartozó felszerelést, ahol szakszerű tanácsokkal is ellátnak minket. Az üzletben szerviz is működik, ahol gyakorlott szakemberek gondjaira bízhatjuk a sportfelszerelésünket.

A 10 alkalmas csoportos foglalkozás ára:

15.000 Ft (1.500 Ft/alkalom/fő).

Egyéni oktatás ára:

1 fő részére: 4.000 Ft/óra/fő

2 fő részére: 2.700 Ft/óra/fő

3 fő részére: 2.500 Ft/óra/fő

4 fő részére: 2.100 Ft/óra/fő

5 főtől: 1.800 Ft/óra/fő

 

Elérhetőségek:

Oktatás: Műanyag sípálya Dorog Iskola utca 7. +36 30 850 69 00

Kölcsönző, bolt, szerviz: Dorog Szigligeti utca 30. +36 30 386 33 77

Weboldalhttp://www.sitechnika.hu/

E-mail: sitechnika@printer-net.hu