Vereség Nyíregyházán

Május 5-én, vasárnap került megrendezésre az NB II 36. fordulója. A Nyíregyháza Spartacus vendége a Dorogi FC volt.

Az első félidőben már két gól született a nyíregyháziak részéről, Rezes személyében a 14. és a 42. percben. A második félidőben a 76. percben csak Vígh tudott gólt lőni a dorogiak részéről, ezért Nyíregyházán maradt a három pont.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–DOROGI FC 2–1 (2–0)

Nyíregyháza, 700 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Vígh-Tarsonyi Gergő, Kovács II Gábor)
NYÍREGYHÁZA: Jova – Nagy J., Fodor F., Pejovics, Forró – Motkó (Ötvös B., 78.), Kártik (Rokszin, 86.), Gulyás M., Farkas M. – Hornyák , Rezes (Bakos Sz., 92.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak
DOROG: Szentpéteri – Erdélyi B., Dlusztus, Berkó (Vígh Á., 76.), Csató M., Papp M. – Nagyházi (Fodor Á., 76.), Lénárt T., Hegedűs M. – Faragó T. (Beke, 76.), Paudits. Szakmai igazgató: Balogh Pál
Gólszerző: Rezes (1–0) a 14., Rezes (2–0) a 42., Vígh Á. (2–1) a 91. percben

MESTERMÉRLEG
Zoran Szpisljak
: – Nagyon jó érzés, hogy már tíz fordulón keresztül veretlenek vagyunk. A csapat az első félidőben megmutatta, hogy van benne potenciál. A második játékrészt kicsit könnyedén vettük, ebből tanulnunk kell, de a lényeg, hogy győztünk – megérdemelten.
Balogh Pál: – Bár már az első félidőben is hellyel-közel jól futballoztunk, két pontrúgásból gólokat kaptunk. Szünet után nagy erőket mozgósítottunk, hogy nyílttá tegyük a mérkőzést, mezőnyfölényben játszottunk, ám a kapu előtt elfogyott a tudomány, és a végén csak a szépítésre futotta.

A Dorogi FC a tabella 13. helyén maradt 42. ponttal. A forduló után viszont a ZTE FC ünnepelhetett, hiszen a pontok alapján feljutott az NB I-be és így az idei NB II-es szezon győztese!

A 36. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: Nyíregyháza Spartacus FC