Vereséggel zárult a vasárnapi mérkőzés

Vasárnap a Budafok ellen lépett pályára a Dorogi FC, ahol 3:1-es vereséget szenvedett csapatunk. Az első félidő két fejes góllal zárult, egyik a Dorog kapujába, a másik Szedlár Zoltánnak köszönhetően a Budafokéba került. A második félidőben újabb két támadás végződött góllal a budafokiak összjátékát dicsérendő.

Budapest, Promontor utca, 600 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Csatári Tibor, Mohos Milán)
BUDAFOK: Poser – Margitics, Khiesz, Oláh B., Lakatos Cs. – Vass M., Kercsó, Filkor – Ihrig-Farkas (Vankó, 42.), Pölöskei P. (Veszelinov, 76.), Kovács D. (Boros G., 64.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán
DOROG: Horváth G. – Erdélyi, Csató, Zachán, Nagy Zs. – Mészáros Á., Lénárt (Városi, 78.) – Nagy I., Sitku (Hegedűs M., 62.), Szedlár – Vígh (Faragó, a szünetben). Vezetőedző: Miskei Attila
Gólszerző: Pölöskei P. (1–0) a 33., Szedlár (1–1) a 40., Vankó (2–1) a 67., Vass M. (3–1) a 87. percben

MESTERMÉRLEG
Vitelki Zoltán: – Nagyon kellett ez a győzelem, a mögöttünk hagyott három mérkőzésen minden alkalommal jól játszott a csapat, de a győzelmet a mai találkozó hozta meg. Büszke vagyok csapatom teljesítményére, köszönet a szurkolóknak a biztatásért.
Miskei Attila: – Ebben az NB II–es mezőnyben minden mérkőzésen bármi előfordulhat. Ma nem játszottunk valami jól, de küzdöttünk és ez biztató a jövőre nézve. Mai teljesítményünkre nem vagyok büszke, van hova fejlődnünk.

A tabellán jelenleg a 10. helyen posztoló Dorogi FC augusztus 19-én a 3. helyen álló Soroksár otthonába látogat.

Hajrá Dorog!

Forrás: dorogifc.hu/nemzetisport.hu