Dorogi Futókör az UltraBalatonon – Három lett, maradhat? csapatbemutatkozó

Berndt József vagyok, 42 éves két gyermekes családapa. Dorog város lokálpatriótája.

Munkámban és közéleti tevékenységeimben erősen kötődöm a városhoz. Fiatalon a Dorogi Bányász SC igazolt játékosa voltam. Évekig részese voltam a dorogi kispályás labdarúgásnak, ahol két bajnoki címet szereztem csapatommal. Aktív labdarúgás után öt éven keresztül a megye labdarúgás játékvezetésében tevékenykedtem. Alapító tagja és szervezője vagyok a Dorogi Kerékpáros Egyesületnek.

Nincsenek példaképeim, a munkát, elkötelezettséget és a kitartást csodálom. Ezért is vállaltam el a csapat felkérését az ULTRABALATONRA mint kerékpáros kísérő.

Örülök, hogy részese lehetek a sikernek és büszke vagyok, hogy a csapat tagja lehetek.

A futással kapcsolatban egy gondolatot engedjetek meg, hogy megosszak veletek:

„Kellenek az emberek számára kihívások, és ha egyszer nekifutottál a kihívásoknak – akár sikerrel jártál, akár nem –, abban biztos lehetsz, hogy rövidesen új célok után fogsz kutatni. Ha mindig csak halogatsz, és sohasem jutsz egyről a kettőre, akkor a legtöbb, amit tehetsz, az az, hogy végre nagy levegőt veszel, és hozzálátsz a feladat elvégzésének.” Sok sikert kívánok az ULTRABALATON minden dorogi résztvevőjének. Képviseljétek méltón Dorog városát és minden egyes lakóját. Hajrá Dorog, Hajrá Dorogi Futókör csapat!

Berndt József

Ecker-Lajos Viktória vagyok. Táton élek férjemmel és 2 gyermekemmel. A sport mindig is része volt az életemnek, szertornáztam, futottam, úsztam. Gyermekeim születése után is igyekszem időt fordítani a mozgásra. Örülök annak, hogy a Dorogi Futókör egyik csapatának segíthetek az UB alatt.  Üdvözlettel: Ecker-Lajos Viktória

Ecker-Lajos Viktória

Ecker László vagyok 37 éves. Táton élek feleségemmel és két gyermekemmel. A sport mindig is az életem része volt. Korábban versenyszerűen kerékpároztam. Három éve kezdtem el aktívan futni. Tagja vagyok a Dorogi Futókörnek. Több versenyen indultam már különböző távokon. Szeretem a kihívásokat és mindig újabb célokat tűzök ki magamnak.

Tavaly is részt vettem az ULTRABALATONON hat fős csapat tagjaként. Az idei UB ismét nagy kihívás elé állít. Igyekszem maximálisan helytállni.

Ecker László

Federics Péter vagyok, Bakonycsernyéről költöztem Dorogra 3 évvel ezelőtt. Körülbelül 2 éve vagyok a Dorogi Futókör tagja, az egyesületté válás óta pedig az elnökségi munkából is kiveszem a részem. A hobbi szintű sportolás mindig is az életem része volt, több dolgot is kipróbáltam. A futókörben remek, motiváló közösségre találtam. Ennek is köszönhető, hogy a tavalyi 5 fős csapattal való Ultrabalaton teljesítés után egy ekkora fába is bele mertem vágni a fejszémet. Csapatom nevében is köszönöm mindenkinek a támogatást, bíztatást, remélem velünk lesztek mindvégig.  Sok sikert kívánok az összes Futókörösnek!

Federics Péter

Szegvári  József vagyok, Dorogon születtem és élek 1975 óta feleségemmel és lányommal. Gyermekkoromat és iskolai éveimet folyamatos sportolással töltöttem, főleg a foci volt a kedvenc, igazolt sportolóként is szerepeltem, melyet sajnálatos térdsérülés szakított meg. Azután kisebb nagyobb tevékenységeket követően elkezdtem spinracing-re járni (zenés kerékpár tréning), ami annyira inspiráló volt számomra, hogy edzőm és feleségem unszolására sportoktatói iskolát végeztem. Azóta is óraadó vagyok, sőt egy WALKenergie (zenés gyalogló tréning) tanfolyammal is gazdagodott a végzettségeim száma. Szerencsére a sérülésem rendbe jött, így kacérkodtam a futás gondolatával, kikapcsolódásként szerettem volna róni a kilométereket. A Dorogi Futókörhöz két éve csatlakoztam, azóta már egyesületté váltunk, jelenleg, mint elnökségi tag veszek részt a munkában. Az Ultrabalaton kihíváson tavaly egy hatfős csapatban vettem részt, ezután született meg a gondolat, mi lenne, ha megpróbálnánk hárman leküzdeni az akadályt. Szerencsére partnereket találtam, így Federics Péterrel és Ecker Lászlóval fogjuk meghódítani az „egy kört”. Szurkoljatok nekünk!

Szegvári József