Dorogi Futókörösök az Ultrabalatonon – eredmények

Május 19-21. között rendezték meg az UltraBalaton elnevezésű futóversenyt, amelynek a szlogenje: “Azért futjuk körbe, mert ott van.” A Balaton körüli 220 km során a versenyzők bejárták a legszebb tájakat, megküzdöttek a szélsőséges időjárással, hiszen napközben közel 30 fok, este pedig 80 km/órás széllökések és szakadó eső várt rájuk, hogy végül a célban a nyakukba akaszthassák az érmet, amiért megküzdöttek.

A Dorogi Futókört 19 fő és a hozzájuk tartozó kísérőcsapat képviselte a rendezvényen. Minden résztvevő célbaért, senki nem sérült le, teljesítette a maga elé kitűzött célt. A sportolók köszönik Dorog Város, a Dorogi Sport, a Dorogi Kerékpáros Klub támogatását és mindenkinek a rengeteg biztatást és szurkolást.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Eredmények

Libabőr
Borsos József
Egyéni induló Segítői a családtagjai voltak: felesége Edit, fiai Olivér és Donát.
Idő: 31:28:46
Kategóriájában a 69. helyezést érte el!

libabőr

Rajtunk múlik
2 fős csapat
Pittner Gabriella, Sárdi Tamás. Bicajos kísérőjük Szekér Zoltán, logisztikai segítőjük Berndt József volt.
Idő: 21:59:53
Kategóriájukban a 19. helyezést érték el!

rajtunk múlik

Elgurult a gyógyszerünk
5 fős csapat: dr. Kotsis Éva, Lakatos Gabriella, Lerner Zalán, dr. Ormai Tamás, Skrlyik Péter. Logisztikai segítőjük Szabó István volt.
Idő: 19:36:09
Kategóriájukban a 16. helyezést érték el!

elgurult a gyógyszerünk

Dorogi Futókör
5 fős csapat: Balogh Csilla, Federics Péter, Felföldi Ádám, Kovács Zoltán, Martin Valéria. Bicajos kísérő: Boros Andrea, logisztikai segítő: Ghete József.
Idő: 20:09:17
Kategóriájukban a 27. helyezést érték el!

dorogi futókör ub

Dorogi Futókör 2.
6 fős csapat: Ecker László, Kottesz Gabriella, Szegvári József, Szolik Zoltán, Tóth Melinda, Zorics Ágnes. Bicajos kísérő: Farda Zsuzsa, logisztikai segítő: Ecker-Lajos Viktória.
Idő: 23:34:01
Kategóriájukban a 399. helyezést érték el!

dorogi futókör 2.