Időutazás a Dorogi Futókörrel

Idén újra átélhettük az időutazás élményét a Dorogi Futókörrel.

A futók olyan sportolók, akik bármire képesek, ha egy jó buliról van szó és futáshoz kapcsolódik.

Ezt bizonyította be szombatról vasárnapra virradó éjjel az a közel 40 fő, akik 1:45-kor megjelentek a dorogi Intézmények Háza előtti találkozó helyen. A Halloween buli nagy része is erre az éjszakára esett, így többen kifestve és jelmezben érkeztek, ami tovább fokozta a jó hangulatot.

A program ismertetése és regisztráció után közösen indultak el a résztvevők a Zöld Kör Rekortán Futópálya irányába, ahol ott maradtak azok a futók, akik a futópályát választották időutazásuk helyszínéül.

A vállalkozóbb szelleműek a városba indultak, hogy felmásszanak a stációkon keresztül az aknatoronyhoz és innen csodálják meg a ködbe burkolózó Dorog éjszakai fényeit. Innen a Panoráma út irányából ereszkedtek vissza a városba. Az Intézmények Házához egyszerre tért vissza a két csapat pontosan 2 órára, arra az időpontra mikor a kaland kezdődött.

Mivel az időutazás rengeteg energiát felemésztett, ezért az egyesület tagjai zsíros kenyérrel, meleg teával és forralt borral kedveskedtek a futóknak. A kihívásért cserébe egyedi érmet is kaptak az utazók.

Örültünk, hogy az EFK – Esztergomi FutóKözösség – Csigafutás csapata is ellátogatott hozzánk!

Jövőre is indul időutazó járatunk, a következőről Te sem maradj le!