Jó helyre került az adomány

Szeptember 16-án immár harmincadik alkalommal rendezték meg városunkban a SARPI-Dorog Futófesztivál elnevezésű rendezvényt. Az esemény jótékonysági futással kezdődött, amely során 1.800 métert tettek meg közösen azok a jószívű adományozók, akik vagy egy technikai póló vagy egy tornazsák megvásárlásával egy nehéz sorsú dorogi testvérpár életét könnyítették meg.

Az akció során

117 db pólót és 5 db tornazsákot

vásároltak a Dorogi Sporttól sportegyesületek, civil szervezetek, egyesületek, cégek és magánszemélyek. A pólók önköltsége 1.700 Ft volt, így minden egyes darab megvásárlásából 1.300 Ft-ot juttatunk el a gyerekeknek. A tornazsákok önköltsége 500 Ft volt, így minden egyes darab megvásárlásából 500 Ft-ot juttatunk el a gyerekeknek.

Jótékonysági akciónk során tehát

154.600 Ft-ot

gyűjtöttünk a ti segítségetekkel, amelyet október 3-án egy voucher formájában Szekér Zoltán átadott a Családsegítő Szolgálat vezetőjének, Tóth Krisztiánnak, aki továbbítja a gyerekeknek.

Szekér Zoltán sportigazgató elmondta, nagyon örül, hogy ennyire sokan álltak azonnal a jó ügy mellé. Nagyon reméli, sikerül az akcióval hagyományt teremteni és a jótékonyság kultúráját még jobban elterjeszteni a városban élők körében.

 

❤️ NAGYON KÖSZÖNJÜK AZ ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET MINDENKINEK! ❤️