UltraBalaton – Szekér Zoltán bemutatkozója

Szombaton kezdődik az UltraBalaton, amelyet nemcsak futók, hanem kerékpárosok is teljesíthetnek. A Dorogi Sportintézmény sportigazgatója, Szekér Zoltán idén egyéniben vág neki a 220 km-es távnak. Fogadjátok szeretettel bemutatkozóját és szorítsatok neki a hétvégén!
“Te is képes vagy rá!”…mondtam magamnak tavaly májusban, az UB befejezését követően, amikor láttam az egyéniben induló kerékpárosok teljesítményét. Akkor egy nagyszerű futópáros kerékpáros kísérőjeként vettem részt, a 221km-ből 165km tudtam teljesíteni, és belekóstolhattam ennek a fantasztikus rendezvénynek a hangulatába. Nem hagyott nyugodni a kihívás, így idén egyedül vágok neki magasabb sebességre kapcsolva a Balaton-körnek. Célom a 12 órás szintidő elérése.

Sportvezetői munkám legszebb eredménye, amikor tömegeket láthatok megmozdulni, sportolni. Mi napi szinten dolgozunk a sportintézményi csapattal, hogy újabb és újabb ötletekkel rukkoljunk elő, és mozgásra csábítsuk a város lakóit. Most itt az idő, hogy én magam is teljesítsek, és alig várom hogy a rajtvonalon álljak, szombaton 11 órakor.

Kedves Sportbarát! Az UB jövőre is indulni fog, és a DorogiSport, a DorogiFutókör, a Dorogi Kerékpáros Egyesület célja, hogy évről-évre nagyobb dorogi csapat képviseltesse magát ezen az egyedi hangulatú eseményen. Elszántság, akarat, felkészülés, ééés: Te is képes vagy rá! Várunk a csapatba!

Idén pedig kövessetek minket és szurkoljatok nekünk! Köszönjük!