Elstartolt a Hódító Túrák

Lábatlan – A LábatlanGo elnevezésű programmal kezdetét vette a Hódító Túrák 2018-ban. A tavaly indult és azonnal nagy népszerűségre szert tett túrasorozat idén hat helyszínen várja az érdeklődőket. A 2017-es állomások (Dorog, Kesztölc, Lábatlan) mellett idén már megismerkedhetünk Bajna, Sárisáp és Súr szép túraútvonalaival is.

A lábatlani programra egy hét alatt 500 nevezés érkezett, így a szervezők – a résztvevők biztonságát szem előtt tartva – le is zárták a regisztrációt, helyszíni nevezésre már nem volt lehetőség. Az idő szerencsére zavartalan napsütéses volt, így a túrázók közül szinte mindenki meg is jelent és teljesítette a maga elé kitűzött célt.

 

A kisebbek a BébiGo 8,6 km-es, a bátrabbak a LábatlanGo 15,6 km-es, nagy szintkülönbségekkel tarkított útvonalát teljesíthették. A célba érkezőket rántott húsos szendvics várta, de nyitva volt az Erika Cukrászda is, ahol többek között a Lábatlani Cement fagyit is meg lehetett kóstolni.

Akik szerencsések voltak, megpörgethették a Térségi Szerencsekereket, értékes és izgalmas térségi ajándékokhoz jutva ezzel. Kicsi és nagy egyaránt izgatottan várta, hol áll meg a kerék, milyen nyereményt vihet haza boldog tulajdonosa.

A Hódító Túrák sorozat következő állomása május 12-én, szombaton Bajnán lesz, ahol három távval és változatos útvonallal várják a jelentkezőket.

Az előregisztráció már elkezdődött, az alábbi linken lehet jelentkezni erre és a sorozat többi állomására is:
https://goo.gl/forms/7uRsj9F0QX56sx1P2

Aki a túrasorozat legalább három programját teljesíti és a pecsétgyűjtő füzetével ezt igazolni tudja, a harmadik állomáson fém kitűzőt kap jutalmul!