Elvertük a listavezetőt, úgy "bányászosan"

Elvertük a listavezetőt, úgy “bányászosan”

Igazi rangadóra került sor az NB II-es női kézilabda bajnokság északi csoportjában. Csapatunk a listavezető Salgótarjánt fogadta vasárnap délután. A vendégek egyértelmű célja a bajnokság megnyerése, eddig mind az öt mérkőzésükön, győztesen hagyták el a pályát. Ebben nagy segítséget kapnak az NB I/B-s Göd csapatától, hiszen kihasználva az idei új szabályok adta lehetőséget, 4-en (!!!!) játszanak vissza a magasabb osztályú egyesületből illetve csapatuk tagja egy tavaly még ugyancsak a felsőbb osztályban játszó játékos. Mint ismeretes a Göd és a Vác szoros együttműködésben állnak egymással, ezért a gödi játékosok megfigyelésére a mérkőzést megtekintette Németh András, Magyarország egyik legsikeresebb edzője, aki jelenleg a Vác NB I-es csapat szakmai munkáját irányítja.

Óriási győzelmet arattunk, nagyszerű teljesítménnyel, amit a népes szurkolótábor a végén vastapssal jutalmazott.

Végeredmény
Dorogi ESE – Salgótarjáni Strandépítők KC 30-19 (14-11)
Összeállítás: STADLER M. (kapus) – ELŐD N. 3 gól, SIMSIKOVA C. 8 gól, FORGÁCS K. 11 gól, RESKÓ DZS. 2 gól, PRIÁLL E. 2 gól, ZSÓTÉR D. 1 gól. Cserék: Grassanovits (kapus) TURÁK A. 1 gól, Molnár E. 2 gól, Horváth K., Szilágyi V., Lévai F., Bodnár N., Imrei N.

Bona Gergő edző: „Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, minden bizonnyal ez volt annak az oka, hogy az első félidőben nagyon görcsösen játszottunk, illetve Szőts Fanni nagyon hiányzik a pályáról. Nagyon keményen dolgozunk minden edzésen és ezt nem csak mondom, hanem ez valóban így van, és ebben a teljes csapat partner, élmény velük együtt dolgozni. A pályán kívül is nagyon szeretik egymást és ez meglátszik a pályán is, nincs elveszett labda, nincs olyan nehéz helyzet, amiből ne tudnának felállni. Nem fogjuk elfelejteni, hogy a bajnokság csak most kezdődik igazán. Köszönjük, hogy ilyen sokan látogattak ki erre a mérkőzésre, két hét múlva is nagy szeretettel várunk mindenkit.”