Kivilágított bringások lepték el Dorog utcáit

Október 12-én szombaton immáron másodszor rendezték meg a Bringás Fiestát a Dorogi Kerékpáros Egyesület tagjai. A kerékpáros felvonulás idén különleges volt, mert este, szürkületben vonultatták fel a bringákat Dorog utcáin.

IMG_3982

A csapat az Agórából indult, és oda is érkezett vissza. A közel 150 kerékpáros a színes fényekkel kivilágított bringákon, láthatósági felszerelésekben gurult végig a 10 km-es távon. A látvány fantasztikus volt, a hangulat fergeteges! A felvonulás után zsíros kenyérrel és meleg teával fogadták a résztvevőket. Ezután kihirdették a legkülönlegesebben kivilágított kerékpárok győzteseit, akikre a 2 db Bringás Fiesta csokitorta várt. A tombola sorsoláson közel 50 ajándékot osztottak ki, és a fődíj, az Élményrepülés is gazdára talált.

IMG_4058

Sok boldog arcot láttunk, közöttük közel 40 gyerek is, akik megtapasztalták, hogy mennyire fontos jól láthatónak enni az utakon! Köszönjük Dorog Városnak, a DorogiSportnak, a Dorogi Polgárőrségnek, a Sítechnikának a támogatását, hogy ilyen színvonalas eseményt tudtunk létrehozni a dorogi és környékbeli kerékpárosoknak!

További képek, videók