Megalakult a Dorogi Kerékpáros Klub

2017. március 29-én 15 lelkes kerékpáros a Dorogi Sport kezdeményezésére megalakította a Dorogi Kerékpáros Klubot, a DESE új szakosztályát. Az egyik alapító, Farda Zsuzsa foglalta össze a legfontosabb információkat ezzel kapcsolatban.

Az alapító tagok között vannak hegyi bringások, országútisok, túra kerékpárosok is, így egy széles látókörű klubélet van kialakulóban. Az első összejövetelen megbeszéltük azokat az irányvonalakat, amerre haladni szeretnénk, ilyenek a tagok toborozása, tagdíj fizetés, megjelenés, kommunikáció.

A névválasztásra szavazást írtunk ki, aminek eredménye: Dorogi Kerékpáros Klub. Hamarosan elkészül a logónk is, és tervezzük a csapatösszetartáshoz elengedhetetlen póló kivitelezését is. A második megbeszélésünk fő témája a leendő klub tagok bevonása volt, ami egy Facebook oldal létrehozásával kezdődött, szintén Dorogi Kerékpáros Klub névvel. Aztán beszéltünk programokról, rendezvényekről.

Legelőször is mi együtt, alapítók elmegyünk egyet bringázni jövő héten a Kerek-tóhoz, ahol még jobban összerázódunk és az első, mindenki részére szervezett kerékpártúra részleteit kidolgozzuk.

Ennek a túrának az időpontja április 30. vasárnap. Már be lehet írni a naptárakba, és kezdheti mindenki felkészíteni a kerékpárját és saját magát egy kb. 30 km-es könnyű kis bringázásra. Tagjaink közé várunk bárkit, aki szeret kerékpározni, és szeret egy jó kis közösségbe tartozni.
Elérhetőségeink:
Email: dorogibringa@gmail.com
Telefon: +36/30-282-01-48

Facebook oldal: Dorogi Kerékpáros Klub