Michael Phelps Road Show Dorogon – november 8.

A Manta Swim Kft. idén nyáron megkezdte a világ valaha élt legsikeresebb úszó által létrehozott új úszómárka, a Michael Phelps Collection magyarországi forgalmazását. A termékek a rendszeres úszást és a versenyúszást választók számára készültek és a forgalmazásuk is exkluzív módon történhet. Ezért ezek az úszó kiegészítők és úszók kizárólag a budapesti Swim Store-ban, a swimstore.hu webáruházban és a folytonos mozgásban lévő Manta Pop Up Store-ban kaphatók.

Annak érdekében, hogy a Nipl Stefánia Uszoda látogatói is megismerhessék és megvásárolhassák a termékeket, 2017. november 8-án, szerdán a Michael Phelps Road Show Dorogra érkezik. Az uszodában ezen a napon a termékek 20%-os kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók 14.00 és 19.00 óra között.

Mivel közeledik Karácsony és Phelps is Speedo-ban érte el sikerei döntő részét, a road show-t még kiegészítik a szervezők még egy rendkívüli ajánlattal:  Speedo mintadarabokat és utolsó darabokat kínálnak 1990,- Ft-os, szinte jelképes áron. De hasonlóan a M.Phelps termékekhez Speedo-ból is kínálnak majd Fina licence-s úszókat, profi úszás kiegészítőket és más a boxban nem kapható Speedo terméket.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!