Sikeres megnyitó

Augusztus 15-én, szombaton került megrendezésre a Dorogi Teniszcentrumban, a Szerválj Nálunk – Nyílt nap, ahol Slavoczki Ferenc munkáját ismerték el, valamint bemutatták az új dorogi tenisziskolát.

A rendezvényt Dr. Tittmann János polgármester nyitotta meg. Beszédében kiemelte, hogy a korszakváltások mindig megható pillanatok, de a hosszú időszakokat átívelő érték utaknak nagyon fontos állomásai ezek. Polgármester úr beszéde után, felolvasták Slavoczki Ferenc méltatását és több évtizedes munkáját megköszönve, elismerő oklevelet nyújtottak át neki.

Becker Balázs, a megyei teniszszövetség elnöke megköszönte Feri bácsinak azt a sok-sok évet, amit végig dolgozott.

Szekér Zoltán, Dorog Város Egyesített Sportintézményének vezetője, miután szintén megköszönte Slavoczki Ferenc munkáját, ismertette a dorogi teniszélet újraindulását. Visszaemlékezett, hogy 2015-ben állítottak össze egy sportstratégiát, amit apránként valósítanak meg. Megjegyezte, hogy az elmúlt években létrejött a Dorogi Futókör, kerékpáros közösséget hoztak létre, megvalósították a Hódító Túrákat, most pedig a tenisz sportág került fókuszba. “Célunk a tenisziskola megalakulásával, hogy az utánpótlás korosztály számára, valamint a felnőtteknek is lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerkedjenek a sportág alapjaival. Ezzel szeretnék azt is elérni, hogy minél többeknek szokásává váljon az, hogy teniszezzenek.”

Vig Attila, a Dorogi Egyetértés Sportegyesület elnöke miután megköszönte Feri bácsi munkáját, egy egyedi tervezésű pólót adott át neki.

Továbbá bemutatkozott az új tenisz edző, Flórián Márk, aki augusztus 17-től kezdi meg munkásságát. Fő attrakcióként pedig a résztvevők, Kellner Ádám TOP 100-as, magyar bajnok teniszező páros bemutató mérkőzését láthatták.

Köszönjük, hogy ennyien velünk tartottatok a Dorogi Teniszcentrum megnyitóján, továbbá köszönjük a Club Balaya csapatának a finom szendvicseket és hűsítőket. Ne feledjétek, hétfőn indulnak a tenisz edzések! 🙂

KÉPGALÉRIA

Fotó: Almási Edit

Forrás: dorogimedence.hu