Bírni fogod!

[lead]Gondoltál arra, hogy egy egész hetet tölts a Sziget Fesztiválon teljesen ingyen? Vagy, hogy egy kis sportolással és kitartással Tiéd legyen egy vadonatúj bringa? Esetleg tetszene egy új tablet, amellyel kedvedre szórakozhatsz, chatelhetsz?[/lead]

Aktív 2016-os évet hozunk Nektek az új „Bírni fogod” programunkkal, és mindezen díjak közül valamelyik akár a Tiéd is lehet!
Az iskoládban elérhető kuponfüzetben megtalálod a városi sportrendezvényeket, amelyek mostantól Nektek szólnak!

Vegyél részt a versenyben, amelynek a következő szabályai vannak:

  • minden rendezvényen pontokat gyűjthetsz teljesítményed alapján
  • minden rendezvényre hozd el a kuponfüzeted, hogy adminisztrálhassuk elért pontjaid. Kizárólag a rendezvény szervezői tölthetik ki a kuponfüzeted, amely kizárólag pecséttel és aláírással együtt érvényes.
  • fontos, hogy a rendezvényen történjen meg az adminisztráció, később ennek pótlására nincsen mód
  • minden rendezvény előtt a dorogisport.hu vagy a DorogiSport facebook oldalán tájékozódhatsz, hogy a „Bírni fogod” program tagjaként hol jelentkezhetsz a részvételre.
  • a pontgyűjtő verseny az októberi Bicajnappal zárul. Az 1-6. helyezett résztvevőket jutalmazzuk, eredményhirdetés a 2016-os KézilabdaMaraton rendezvényen várható.
  • Esetleges 2 tanuló közötti pontazonosság esetén a 2015-2016-os tanév végi bizonyítvány tanulmányi átlaga lesz a döntő.

Minden résztvevő, aki minimum 2 rendezvényen részt vesz, meghívjuk a budapesti Aquaworld Resortba, egy felejthetetlen fürdőzésre!
Tehát ne feledd, legyél AKTÍV DIÁK, és hidd el „Bírni fogod”!

Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, bátran fordulj Knyaskó Máté sportszervezőhöz!
Telefonszáma: 06-30-568-7138