Bemutatkozás

Honlapunkon megismerheti sportpályáinkat, valamint sportlétesítményeinket, továbbá a dorogi sportéletet, illetve a dorogi sportegyesületek híreit.

Dorog Város Egyesített Sportintézményeként feladatunk a létesítmények fenntartása, valamint üzemeltetése és emellett a civil kezdeményezések felkarolása és segítése, események szervezése a dorogi (és kistérségi) lakosok számára.

A 2012- ben alakult intézmény rendelkezik egy 150 fő befogadására képes sportcsarnokkal, egy birkózóteremmel, egy küzdősport teremmel , 25 méteres medencével, valamint kisebb wellness részleggel ellátott uszodával, emellett két műfüves labdarúgó pályával, egy kétsávos tekepályával, egy hat pályás teniszpályával és nem utolsó sorban létesítményeink között szerepel a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion is.

A létesítményekben aktív egyesületi élet folyik, a város és az agglomerációban élők számára kiváló feltételek adottak az aktív életformához.

Bízunk benne, hogy minden sportszerető megtalálja a számára szükséges információkat és érdekességeket városunk sportéletével kapcsolatban.
Amennyiben véleménye, kérdése van a honlappal, valamint működésünkkel kapcsolatban, várjuk észrevételét a sport @dorog.hu e-mail címre.