2019. a sikeres edzőtáborok éve volt

Tavalyi évben új szolgáltatásként jelent meg az edzőtáboroztatás a dorogi sportkomplexumokban. Sikeres évet tudhatunk magunk mögött, ugyanis 4 tábor került megrendezésre, ebből 3 birkózó és 1 úszó. A szolgáltatást és a felkészülést az edzők és Knyaskó Máté létesítményvezető értékelte.

Észak –Dunántúli Régiós birkózó edzőtábor:

A tavaszi edzőtábort, 10-14 éves gyermekek számára tartották, ezzel is biztosítva a klubokból a legtehetségesebb sportolók részére a fejlődést, elsősorban azoknak, akik még nem tartoznak bele a korosztályos válogatottak közé. Minden klub az eredményessége alapján fej kvótát kapott, hogy hány fővel vehet részt.

Régiós edzőtábor tavasz

A dorogi táborban 60 birkózó vett részt, ahol 10 edző foglalkozott a gyermekekkel. Sikeres edzőtábor volt, hiszen sokan csiszoltak a technikájukon és új fogásokat tudtak elsajátítani. Katona Géza a tábor szervezője, elégedett volt a körülményekkel, az idei évben is számítunk rájuk.

Úszó edzőtábor: 

Decemberben kétnapos úszótábort tartott a pesterzsébeti Új-Hullám Úszóiskola. Az edzők így értékelték a nálunk töltött időt: “Tartalmas hétvégét tudhatunk magunk mögött, hisz a gyerekek az úszáson túl, számos új élménnyel is gazdagodtak. A vasárnapot esztergomi kirándulással töltöttük. Megtekintettük a város nevezetességeit, illetve részt vettünk a Duna múzeum interaktív kiállításán is. A táborból mindenki elégedetten tért haza, szervezzük a következő alkalmat is.”

Névtelen terv (17)

Serdülő válogatott edzőtábor:

A lengyelországi Serdülő Birkózó Európa Bajnokságra másfél hétig, Dorogon készült a kötöttfogású szakág, Bacsa Ferenc mesteredző irányításával . A táborban már csak az utazókeret vett részt és 1-2 edzőpartner. Nyugodt körülmények között, jó felkészülést tudtak végezni, mi se bizonyítja ezt jobban, mint a jó eredmények az EB-ről.

Serdülő válogatott edzőtábor

Napközis edzőtábor: 

Dorogi Nehézatlétikai Club fiataljainak szervezett táborban naponta 30-35 fő tevékenykedett. A napi két edzés mellett, jutott idő pihenésre és strandolásra. A tábort immáron hagyományosnak mondható mezvizsgával zárták, amelyet Komáromi Tibor 3 szoros Világbajnok, Olimpiai 2. helyezett birkózó is meglátogatott.

Napközis tábor augusztus mezvizsga

A tábor lezárását követően a Dorogi Sportcsarnokban, nemzetközi KO-VA GÉP Kft. Kupa birkózó verseny került megrendezésre, ahol a Dorogi csapat jósszereplését bizonyítja az első hely megszerzése.

Köszönjük, hogy minket választottatok!