Utolsó percben egyenlített a Monor

Október 3-án, szerdán, a Labdarúgó NB II. 11. fordulójában a Dorogi FC vendége a BSS Monor volt, a Buzánszky Jenő Stadionban.

A mérkőzésen az első gólt a dorogi veterán, Sitku Illésnek sikerült belőnie az ellenfél kapujába a 61. percben. Az utolsó percben Szerencsi Miklósnak sikerült kiegyenlítenie, így döntetlennel zárult a forduló.

DOROGI FC–BSS MONOR 1–1 (0–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 300 néző. Vezette: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Varga Gábor)
DOROG:
 Zima – Erdélyi, Lénárt, Nagy Zs., Fodor Á. – Nagyházi, Mészáros Á. – Szedlár (Faragó I., 79.), Hegedűs M. (Kitl M., 72.), Városi – Paudits (Sitku, 57.). Vezetőedző: Miskei Attila
MONOR:
 Bozsó – Sági, Karacs, Tóth F., Fülöp N. – Bori, Májer G. (Ficsor, 67.) – Szuhodovszki (Szabó D., 58.), Palincsár (Tóth Á., 67.), Szerencsi – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid
Gólszerző:
 Sitku (1–0) a 61., Szerencsi (1–1) a 90. percben
Edzői nyilatkozatok
Miskei Attila: Küzdelmes mérkőzést játszottunk, s bár tudtuk és felkészültünk rá, hogy ellenfelünk kontrajátékra rendezkedik be, amíg egyéni hibákat követünk el, nehéz lesz meccset nyerni. Ezeket ki kell javítani.

Horváth Dávid: Első idegenbeli pontunkat szereztük meg, amit meg is becsülünk. A játék képe hagyott kívánnivalót maga után, de ebben azért az időjárás is közrejátszott. Küzdöttünk, de most ennyire futotta az erőnkből.
Forrás: dorogimedence.hu