Döntetlen a Vasas otthonában

Október 7-én, vasárnap a Labdarúgó NB II. 12. fordulójában a Vasas FC vendége a Dorogi FC volt.

A mérkőzés első gólját a Vasasnak sikerült megszereznie a 22. percben, a 69. percben pedig a Dorognak sikerült egyenlítenie Lénárt góljával. Később gól már nem született, így a mérkőzés döntetlen lett.

VASAS–DOROGI FC 1–1 (1–0)

Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 600 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Kulman Tamás, Mohos Milán)
VASAS:
 Bese – Szivacski, Vaskó, Kelemen D., Szilágyi Z. – Hinora, Szatmári L., Hajdú Á. (Talabér, 78.) – Murka (Bévárdi, 76.), Balajti, Birtalan B. (Városi, 67.). Vezetőedző: Kis Károly
DOROG: 
Horváth G. – Fürjes, Lénárt, Nagy Zs., Papp M. – Paulits (Sitku, 59.), Erdélyi (Hegedűs M., a szünetben), Kitl M., Mészáros Á., Szedlár – Faragó T. (Nagyházi, 88.). Vezetőedző: Miskei Attila Gólszerző: Szatmári L. (1–0) a 22., Lénárt (1–1) a 69. percben

MESTERMÉRLEG
Kis Károly: 
– Több hibát is elkövettünk, egy gól nem elég a győzelemhez. Az utolsó percekben támadtunk, de nem tudtuk az i-re feltenni a pontot. Megérdemeltük volna a győzelmet.
Miskei Attila: – Érett a Vasas vezető gólja, de a szünetben rendeztük sorainkat, a második játékrészben zavart okoztunk, és megérdemelten egyenlítettünk. Büszke vagyok a srácokra.

Dorog jelenleg 15. ponttal a tabella 11. helyén áll. A következő fordulóra október 21-én, vasárnap 14. 30-kor kerül sor, ahol a Dorog vendége a Siófok lesz.

Forrás: dorogimedence.hu