A legjobb 8 között!

Február 19-én rendezték meg a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját. A Dorog ismét fölényes győzelmet aratott a III. kerületi TVE ellen, így végül kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel jutott tovább a negyeddöntőbe!

III. KERÜLETI TVE–DOROGI FC 0–2 (0–0)

Hévízi út, 500 néző. Vezette: Dolnegó Bàlint (Kovács II Gábor, Sinkovicz Dániel)
III. KERÜLET: Jeszenszky – Bori (Fazakas 64.), Erdei, Tóth D., Kapronczai – Szalai V. (Kaszai, 64.) – Petneházi, Tamási Zs. – Sili, Sóron (Rabatin, 77.), Borvető. Megbízott edző: Czvitkovics Péter
DOROG: Borsos V. – Berkó, Rjasko, Lencsés B., Forró – Beke, Nagyházi (Takács P., 73.), Kitl M. – Barna G. – Paudits (Girsik, 85.), Délczeg (Vígh Á., 77.) Szakmai igazgató: Balogh Pál
Gólszerző: Vígh Á. (0-1) a 86., Girsik (0-2) a 92. percben
Kiállítva: Tóth D. (a második sárga lap után) a 69. percben

MESTERMÉRLEG:
Kemenes Szabolcs: – 
A Dorog általában kevés gólhelyzetet enged ellenfeleinek, de nekünk rengeteg lehetőségünk volt. Sajnos nem sikerült ezek közül egyet sem gólra váltani – Borsos Vilmos szenzációsan védett. Az alapcélunk az volt, hogy megnyerjük a meccset, erre az első dorogi találatig volt is esélyünk. Kiejtettük ősszel a kupából a Nyíregyházát és a Vasast, most csak a harmadik NB II-es ellenfél tudott megállítani minket.
Balogh Pál: – Előnyünk tudatában is komolyan vettük a visszavágót. Számítottunk rá, hogy a III. Kerület gyorsan gólt akar szerezni, de az első negyedórában nem találtuk a ritmust. Átvészeltük ezt az időszakot, aztán végül kijött az osztálykülönbség és győzött a rutin.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: Dorogi FC Facebook oldala