Az Év edzője 2017-ben Knyaskó Máté

December 1. és 8. között tartott az az internetes szavazás, amely során a négy kiemelt sportág legjobb edzői közül választották ki a támogatók a legjobbat.  A jelöltek Bona Gergő, Csapó Károly, Járki Dániel és Knyaskó Máté voltak, akik közül az utóbbi kapta az egy hét során a legtöbb voksot.

Knyaskó Máté 2008 óta edzősködik a Dorogi Nehézatlétikai Club kötelékében. A szakmai követelmények mellett nagy hangsúlyt fektet az ifjú birkózók mentális, értelmi és érzelmi fejlődésére.

Kollégáival együtt jelentős figyelmet fordít a birkózó palánták egyesületen kívüli életére, tanulmányaira és színvonalas pedagógiai tevékenysége révén képes hatékony, összetartó, eredményesen együttműködő közösséget formálni az ifjú sportolókból. Sportszakmai ismereteit
folyamatosan fejleszti és a korszerű módszereket igyekszik beépíteni munkájába.

Eredményei a 2017-es évben:
 Diákolimpiai bajnokság: 4 fő 1. helyezést, 4 fő 2. helyezést, 10 fő 3. helyezést ért el.
 Magyar Bajnokság: 3 fő 1. helyezést, 9 fő 2. helyezést, 15 fő 3. helyezést ért el.
 Diák Csapat Bajnokság: 3. helyezést ért el .
 Serdülő Csapat Bajnokság: 5. helyezést ért el.

A kiemelkedő munkáját fémjelzi, hogy az egyesületi tevékenysége mellett a diák és a serdülő válogatottak szakmai stábját is erősíti.

Az ünnepélyes díjátadóra december 15-én, pénteken 19.00 órai kezdettel kerül sor, amelyre szeretettel várunk mindenkit! Az eseményen kiosztásra kerülnek az Év sportolója díjak is!