Diáksportért díjat kapott Kronavetter János

A 2021/2022. tanévi Diákolimpia® országos döntőin elért kimagasló eredményeikért vehettek át díjakat pedagógusok, iskolák és rendező szervezetek képviselői a Magyar Diáksport Szövetség által rendezett ünnepségen. Idén a ceremónia kiegészült a Diáksportért díjak átadásával is, amely kitüntetés a diáksport területén hosszú évek óta végzett kiemelkedő munkáért járt. Diáksport díjban részesült Kronavetter János is, a dorogi Petőfi Sándor Általános Iskola testnevelője.

Az ünnepségen Schmidt Gábor, a Honvédelmi Minisztérium sportigazgatási és fejlesztési ügyekért felelős helyettes államtitkára, dr. Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelésért felelős államtitkára, Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke, Märcz Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nemzeti Sport Ügynökség sportszakmai és sporttudományos módszertani igazgatója, valamint Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke adták át az elismeréseket.

Az idei ünnepségen nemcsak az eredményességet honorálta az MDSZ, hanem a diáksport területén hosszú évek óta végzett kiemelkedő munkát is, ennek fényében került átadásra 21 fő részére a „Diáksportért” kitüntetés.

Gratulálunk!

Forrás: Magyar Diáksport Szövetség