Döntetlen a szezonnyitó mérkőzésen

Február 9-én, vasárnap rendezték meg az NB II 23. fordulóját. A szezonnyitó mérkőzésen a Dorogi FC vendége a tabella végén kullogó Vác FC volt.

Hiába próbálkoztak és több ígéretes helyzetet is kialakítottak a dorogiak az idei első hazai tétmérkőzésen, a váci védelemnek köszönhetően nem sikerült a hálóba találniuk, így gól nélküli döntetlen mérkőzést játszottak a csapatok.

DOROGI FC–VÁC FC 0–0

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 450 néző. Vezette: Zám Zsolt (Horváth Zoltán, Hofbauer Roland)
DOROG: Mursits – Nyíri, Dlusztus, Rjasko, Lencsés (Vígh Á., 78.), Forró (Papp M., 57.) – Takács P., Mészáros Á., Kitl M. – Németh Á. (Földi B., 65.), Paudits. Vezetőedző: Németh Szabolcs
VÁC: Halasi – Sárosi, Dulló, Kasza, Juhász Gy. – Bonivárt – Bartos (Géringer L., 78.), Lefler (Torda, 62.), Zámbó, Szalánszki (Koval, a szünetben) – Szenes. Vezetőedző: Burzi Attila

Németh Szabolcs:

Minden mérkőzésen győzni szeretnénk, mint ahogy ma is. Nem tudtuk föltörni a Vácnak a védekezését. Sokszor álltak 10 emberrel is a labda mögött, nem találtunk rajtuk fogást, ami helyzetünk pedig adódott, azt elpuskáztuk. A játék az végig ott zajlott a térfelükön, de a kapu előtti helyzet kihasználásunkon mindenképpen javítanunk kell.

Forrás: nemzetisport.hu / Dorogi FC / dorogimedence.hu
Fotó: Dorogi FC Facebook oldala