Döntetlennel zárult az őszi szezon

A Labdarúgó NB II. 21. fordulójában a Vác FC vendége a Dorogi FC volt, ezzel le is zárult az őszi szezon. 2019. február 3-án, a Budafoki MTE látogat majd Dorogra a tavaszi szezon keretén belül.

Kissé komikus góllal szerzett vezetést a Vác a Dorog ellen, a 12. percben Zsolnai Richárd 23 méteres lövése nyomán a labda Horváth Gábor keze közül kicsorgott, és a kapu bal oldalába gurult, a kapus pedig már csak a gólvonal mögül tudta kiütni. A Dorog aztán hamarosan egyenlített Vígh Ádám révén, és a folytatásban már nem is változott az eredmény.

VÁC FC–DOROGI FC 1–1 (1–1)

Vác, 180 néző. Vezette: Takács Tamás (Hofbauer Roland, Bertalan Dávid)
VÁC: Halasi – Hegedűs Cs., Dlusztus, Szabó N., Földi M. – Tóth G., Görgényi (Szekszárdi, 83.) – Kákonyi, Zsolnai R., Varga Sz. (Borvető, 73.) – Murai (Mátyás, 63.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak
DOROG: Horváth G. – Erdélyi B., Lénárth, Nagy Zs., Fürjes – Mészáros Á., Kitl M. – Faragó (Városi, 86.), Hegedűs M. (Nagyházi, 59.), Szedlár – Vígh Á. (Paudits, 73.). Vezetőedző: Miskei Attila
Gólszerző: Zsolnai R. (1–0) a 12., Vígh Á. (1–1) a 28. percben

MESTERMÉRLEG
Zoran Szpisljak
: – Megint egy döntetlen, pedig a rossz minőségű pályán mindent megtettünk a győzelemért. A végjátékban még fejlődnünk kell, s ha ez sikerül, a hasonló mérkőzésekből több ponttal jövünk ki.
Miskei Attila: – Nagyon nehéz mérkőzés volt, de erre is számítottunk. A csapat mindent megtett az eredményes szereplésért, dicsérendő, hogy az utolsó öt bajnokin nem kaptunk ki.

Dorog jelenleg 26. ponttal a tabella 12. helyén áll!

A 21. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu