Dorog Város Jó Tanulója-Jó Sportolója díjátadó

Dorog Város Képviselő-testülete a művelődési házban díjátadó estet rendezett február 3-án. Dorog Város Jó Tanulója-Jó Sportolója kitüntetés átadásának ünnepét az NBII-ben szereplő Dorogi FC tavaszi bajnoksága első fordulójának napjára tették.

A képviselő-testület 2019. évben az Eötvös iskola tanulójának, Harmat Zsombornak ítélte a kitüntetést.

Harmat Zsombor életében fontos szerepet tölt be a sport. Kisiskolás kora óta futballozik, korosztályos csapatainak mindig vezéregyénisége, a Dorogi FC U14-es bajnokcsapatának tagja. A sportban és a tanulásban is a maximumra törekszik: történelem és természettudomány versenyeken kiválóan szerepelt. Tavaly a III. korcsoportos Labdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjét megnyerte a Dorog csapata, amelynek Zsombor tagja volt. Játékával hozzásegítette csapatát az országos bajnoki címhez.

Kitűnő tanulmányi eredményéért és a labdarúgásban nyújtott sportteljesítménye elismeréseként vehette át Dorog Város Jó Tanulója-Jó Sportolója Díjat Harmat Zsombor.

A díjátadások kitűnő hangulatát megalapozta a Dorogi FC 2:1-es győzelme a tavaszi szezon első fordulójában a Budafok ellen, a Buzánszky Jenő Stadionban.

Gratulálunk Zsombor!

Forrás: dorog.hu