Elhunyt Csuha András

1947. január 17-én született Ózdon. Gyermekként, édesapja révén költözött családjával Dorogra, aki a Dorogi Szénbányák Vállalatnál vállalt munkát, mint bányaműszaki felügyelő. Édesapja később Dorogon tanácselnök helyettes is volt. Az esztergomi Szent István Gimnáziumban végzett, az érettségi után a Hell József Károly Bányaipari Technikumban, majd a Péch Antal Bányászati Szakiskolában szerzett szakképesítést. A Dorogi Szénbányák Vállalat Kutatási és Bányagépészeti Üzemében gépmesterként és bányamesterként dolgozott, valamint a Pestvidéki Kőbányák Vállalatának több üzemében volt üzemvezető és vállalati robbantás vezető. Munkásságáért Bányászati Szolgálati Érdemrend kitüntetésben részesült.

Hivatása mellett lelkes sportbarát és aktív sportoló volt. 1982-ben vette át a dorogi teke szakosztály vezetését, egyben az akkor NB. III-as tekecsapat versenyzője is volt. Tagja volt az 1992-ben NB. II-es bajnok dorogi tekecsapatnak és szerepelt az NB. I-ben is 1993-ban.

Elvégezte a Testnevelési Sportiskola sportszervező szakát. 1988-ban választották a Dorogi Bányász SC elnökévé, mely tisztet a Bányász megszűnéséig, 1995-ig töltött be. Mint klubelnök jelentős szerepet töltött be az egyesület fennállásának 75. és a 90. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi sorozat megszervezésében, a stadion felújítási programokban, a klub kiadványainak elkészítésében és a klub népszerűsítésében. 

2003 – 2014 között a Dorogi Egyetértés Sportegyesület elnöki tisztjét töltötte be. Sportvezetői teendői mellett az aktív sportban is jeleskedett, a Dorogi Egyetértés Sportegyesület teke szakosztályának oszlopos tagja volt.
2017. május 10-én hunyt el.