Fölényes győzelem a Gyirmót ellen

Március 8-án, vasárnap a Labdarúgó NB II 27. fordulójában a Dorogi FC vendége a Gyirmót FC Győr volt.

A mérkőzésen az első gólt Délczeg lőtte be egy kipattanóból a 40. percben. A második gólt Kitl értékesítette a 60. percben, de nem kellett sokat várni a harmadik gólra sem: Kitl passzolt Délczeghez, aki szépen lőtte a labdát a hálóba a 66. percben. A győriek csak a 90. percben tudtak szépíteni: Herjeczki ívelt be szögletet középre, Hudák szépen érkezett és a kapu bal oldalába fejelt.

A mérkőzést követően Németh Szabolcs értékelte a látottakat.

– Engedd meg, hogy gratuláljak. Nagyon értékes győzelmet aratott a csapat, te hogy értékelnéd a csapat teljesítményét.
– Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, azt gondolom megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot. Támadásban és védekezésben is maximálisan betartották a játékosok amit megbeszéltünk, begyakoroltunk a mérkőzést megelőzően. Nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, nagyon örülök, hogy 3 alkalommal is eredményesek tudtunk lenni, hiszen az elmúlt hetekben nem tudtunk az ellenfelek kapujába találni.

– Folytatódik tovább a meccsek sorozata, szerdán az MTK ellen lépünk pályára a Magyar Kupában.
– Különösebb felkészülésre, előkészületre nincs idő, az a legfontosabb, hogy a játékosok frissek legyenek mind mentálisan, mind fizikálisan. A negyedik meccsünk lesz az MTK ellen, tehát a két csapat taktikailag sok újat nem tud mutatni a másiknak, az akarati tényezők fognak dönteni a véleményem szerint.

DOROGI FC–GYIRMÓT FC GYŐR 3–1 (1–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 450 néző. Vezette: Hanyecz Bence (9) (Punyi Gyula, Tőkés Róbert)
DOROG: Mursits – Nyíri, Rjasko, Dlusztus, Forró – Földi B. (Girsik, 82.), Lénárt, Kitl M., Papp M. – Paudits (Németh Á., 86.), Délczeg (Mészáros Á., 80.) Vezetőedző: Németh Szabolcs
GYIRMÓT: Rusák – Villám, Hudák D., Lipták, Zeke – Nagy P. (Vogyicska, 67.), Lázár P., Tóth B. – Májer  (Mayer, 70.), Varga B., Heffler N. (Herjeczki, 70.) Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző: Délczeg (1–0) a 40., Kitl M. (2–0) a 60., Délczeg (3–0) a 66., Hudák D. (3–1) a 90. percben

Forrás: dorogimedence.hu/ Dorogi FC Facebook oldal

Fotó: Bódi Zsolt