Győzelem a Gyirmót FC Győr otthonában

Szeptember 15-én, vasárnap rendezték meg a Labdarúgó NB II. nyolcadik fordulóját. A Gyirmót FC Győr vendége a Dorogi FC volt.

Vesztett állásból tudott nyerni a Dorog Gyirmóton, pedig ellenfele az előző három meccsét kivétel nélkül megnyerte. A mérkőzés egyáltalán nem úgy indult, hogy a végén a dorogiak fognak örülni: egy szabadrúgás után Szarka Ákos fejesével már a 9. percben vezettek a kisalföldiek, a dorogiak fél óra elteltével Barna Gergő révén egalizáltak, sőt még a pihenő előtt a kezdőbe csak a jegyzőkönyv leadása után bekerülő Délczeg Gergely révén fordítottak. A vendégek még azt is kibírták, hogy Takács Péter kiállítása miatt a 84. perctől tíz emberrel játszottak. Győzelmüket többek között kapusuk, Mursits Roland több szép védésének köszönhették.

GYIRMÓT FC GYŐRDOROGI FC 1–2 (1–2)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, 520 néző. Vezette: Radványi Ádám (Kovács II Gábor, Sinkovicz Dániel)
GYIRMÓT: Rusák – Krebsz, Hudák D., Széles, Zeke – Vass Á. – Herjeczki (Koltai, a szünetben), Nagy P., Tóth B. (Vogyicska, 66.), Heffler N. – Szarka (Májer, 75.). Vezetőedző: Csertői Aurél
DOROG: Mursits – Beke, Dlusztus, T. Lénárth, Papp M. – Takács P. – Földi B., Albert Á. (Nyíri, 70.), Barna G. (Berkó Á., 86.) – Paudits, Délczeg (Lencsés, 92.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Szarka (1–0) a 9., Barna G. (1–1) a 31., Délczeg (1–2) a 43. percben
Kiállítva: Takács P. (a második sárga lap után) a 84. percben

MESTERMÉRLEG
Csertői Aurél: 
– Vezetésünk után három meccslabdánk is volt. A második félidőben minden energiánkat mozgósítottuk, de ha reggelig játszunk, akkor sem szerzünk gólt. Három győzelem után szenvedtünk vereséget, szerdán koncentráltabb játékra lesz szükségünk, hogy javíthassunk.
Németh Szabolcs: – Győzelmünk óriási küzdeni akarással párosult, játékosaim teljesítményével elégedett vagyok, mert amikor kellett, futballoztak, amikor kellett, küzdöttek.

A nyolcadik forduló eredményei>>

Forrás: dorogimedence.hu/ nemzetisport.hu
Fotó: Gyirmót FC Győr Facebook oldala