Győzelem idegenben

Megtört a jég, hiszen három vereség után kétgólos győzelmet könyvelhetett el a Dorogi FC a Balmazújváros elleni mérkőzésen, a Labdarúgó NB II 6. fordulójában, augusztus 28-án, szerdán.

A Balmazújvárosnak nem sikerült folytatnia a Budaörs ellen idegenben nyújtott, és győzelemre vezető játékát. Lajos Ferenc együttese hazai pályán maradt alul a Doroggal szemben, amelynek mindkét gólját Paudits Patrik lőtte, aki öt góljával vezeti az NB II góllövőlistáját. A dorogiak három, zsinórban elszenvedett vereség után találtak vissza a győzelem útjára.

BALMAZÚJVÁROS–DOROGI FC 0–2 (0–1)

Balmazújváros, 650 néző. Vezette: Berényi Tamás (Punyi Gyula, Berényi Ákos)
BALMAZÚJVÁROS: Ferenczi J. – Lakatos B., Papucsek (Iszák, 70.), Bora, Varga B. – Sigér Á., Kónya M. – Szabó Á. (Király Á., 63.), Szabó B., Kundrák N. – Kiss G. (Sármány, 53.). Edző: Lajos Ferenc
DOROG: Mursits – Beke P., Dlusztus, Lencsés, Forró – T. Lénárt – Csillag (Kitl M., 59.), Barna G. (Nyíri, 62.), Papp M. – Németh Á. (Földi B., 74.), Paudits. Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Paudits (0–1) a 35., Paudits (0–2) a 80. percben

MESTERMÉRLEG
Lajos Ferenc: 
– Valamilyen oknál fogva az idényben most voltunk a legmérsékeltebbek, s nem voltunk képesek megismételni a Budaörs elleni vasárnapi játékunkat.
Németh Szabolcs: – Két győztes mérkőzés után volt három vereségünk, ez mentálisan megviselte a játékosokat, de bízom abban, hogy ezzel a győzelemmel sikerül kilábalnunk a gödörből.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: dorogifc.hu