Győzött Dorogon a Kozármisleny

Jelentős változáson esett át a dorogi keret az őszhöz képest. Különböző okokból 5 játékos távozott, ketten pedig az NB II-ből érkeztek, Kőszegi Dóra és Potondi Diánna személyében.

Az első fordulóban a bajnokság harmadik helyezett csapata, a Kozármisleny érkezett Dorogra. Nagy tempóban és némi kapkodással indult a találkozó, de látható volt, hogy a vendégek nem veszik félvállról a mérkőzést. Az első pillanattól kezdve óriási iramot diktáltak. A lányok végig becsületesen küzdöttek, azonban a második félidőben a kidolgozott helyzetek megvoltak, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Így a jóval esélyesebb vendégek folyamatosan növelték előnyüket és végül magabiztosan hozták a mérkőzést.

Végeredmény
Dorogi ESE – Kozármisleny SE 25-34 (14-18)
Dorogi Sportcsarnok, 150 néző
Vezette: Nagy – Túróczy

Összeállítás: Stadler Mercédesz (kapus) – Imrei Nóra 3 gól, Szabó Dorina 5 gól, Szabó Janka 5(1) gól, KAPOSVÁRI Anita 4 gól, Forgács Klaudia 3 gól, Forgács Viktória 1 gól.

Cserék: Dobány Kitti és Pompor Anikó (kapusok) – Balogh Viktória 3(2) gól, Potondi Diánna 1 gól, Kőszegi Dóra, Markos Réka, Sőlösi Erika, Turák Antónia, Pohner Orsolya.

Bona Gergő: “Becsülettel küzdöttünk, több dolgot is jól megoldottunk, de a két csapat nem azonos célokért küzd és ebből fakadóan nem áll azonos erőkből. Gratulálok a Kozármislenynek, de a saját csapatomnak is. Örülök, hogy Janka ilyen jó játékkal tért vissza a pályára. Dolgozunk tovább.”

Fotó: Walczer Patrik