Ikszelt a Nyíregyháza Dorogon

November 11-én, vasárnap a Labdarúgó NB II 17. fordulójában a Dorogi FC vendége a Nyíregyháza Spartacus volt.

A mérkőzés 17. percében már a dorogiak megszerezték a vezetést Hegedűs személyében. A 73. percig uralták is a pályát a hazaiak, viszont ekkor Hornyák egyenlített. A találkozón több gól nem született, így 1-1 pontot szereztek a csapatok.

DOROGI FCNYÍREGYHÁZA SPARTACU1–1 (1–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 300 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Bede Tamás, Hofbauer Roland)
DOROG: Horváth G. – Fürjes, Lénárth, Nagy Zs., Papp M. – Kitl M., Mészáros Á. – Faragó T. (Zachán, 79.), Hegedűs M. (Erdélyi, 79.), Szedlár – Vígh Á. (Paudits, 60.). Vezetőedző: Miskei Attila
NYÍREGYHÁZA: Fadgyas – Nagy J. (Bakos Sz., 87.), Fodor F., Rubus, Forró – Végső, Farkas M. (Daru, 57.) – Polényi, Kártik, Tóth Á. (Ötvös, 57.) – Hornyák. Vezetőedző: Lengyel Roland
Gólszerző: Hegedűs M. (1–0) a 17., Hornyák (1–1) a 73. percben

MESTERMÉRLEG
Miskei Attila: – Nehéz higgadtan értékelni, gólhelyzeteink voltak, és egy olyan szituációból kaptunk gólt, amely előtt nekünk kellett volna szabadrúgást rúgni.
Lengyel Roland: – Jól kezdtük a mérkőzést, birtokoltuk a labdát. Azt kértem a csapattól, az első tizenöt percben koncentráltan játsszunk, és minimalizáljuk a hibalehetőségeket. Erre a tizenhetedik percben gólt kaptunk. A második félidőben harcosabbak voltunk, aminek eredményeként ki tudtunk egyenlíteni.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: Bódi Zsolt Photography (Dorogi FC Facebook oldala)