Interjú Zink Líviával

Kezdetét vette a Legyél Fittebb! Életmódváltó program, olvassátok el Zink Lívia, a Club Balaya vezetőjének gondolatait a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Új partnerként fogtok idén a Legyél Fittebb! programhoz kapcsolódni. Mutatkozz be kérlek pár szóval! Mióta foglalkozol a Club Balaya-val? Miért vágtál bele?

A játszóházat 2016 decemberében nyitottuk meg. Az én legdrágább kincsem, a kislányom inspirált – ez azóta is így van J . Születése után folyamatosan kerestem azokat a programokat, amik mindkettőnknek a legjobbak lehetnek a hétköznapokon, szívesen jártunk játszóházba, amit hiányoltam ebből a régióból. Szerettem volna formába hozni magam, de nem tudtam rendszeresen sportolni, kimozdulni, mert a párom nem minden esetben ért haza, hogy vigyázzon a Manócskánkra. Így a hasonló élethelyzetek adták az ötleteket. Sajnos a munkahelyemre nem tudtam visszamenni, mert az rengeteg utazással járt, gyermek mellett az már nem vállalható. Így született az ötlet, a Club Balaya, egy játszóház, ahol a gyerekek játszhatnak, akár a szüleikkel, barátokkal, ahol a szülők egy picit kikapcsolódhatnak, sportolhatnak, amíg a gyermek játszik. De nemcsak a gyermekes családokra gondoltunk, ezért alakítottuk ki a kávézónkat, ahová baráti társaságok, és olyan vendégek érkeznek, akik gyerekek nélkül töltenének egy kis időt kellemes környezetben.

Miért csatlakoztatok idén a kezdeményezéshez

Idén kaptuk a felkérést a Dorogi Sport részéről, amit ezúton is köszönünk. Számomra kiemelten fontos az egészség, e tekintetben a tudatosság, ezért nagyon hasznosnak találom ezt a kezdeményezést. Amikor nyitottuk a játszóházat, az ételeink között sokkal több saláta, gyümölcs, egyéb különlegesség szerepelt és csalódás volt számomra, hogy az igények háttérbe szorítják ezeket. Így öröm számunkra, hogy ilyen hamar betelt a 100 fős létszám, mert ez azt mutatja, hogy sokan szeretnének tenni az egészségükért. Egyre több az ételérzékenység a gyerekek körében, ezért fontosnak tartjuk a megfelelő minőségű élelmiszerek fogyasztását, ennek megfelelően választjuk mi is ételeink alapanyagait és beszerző partnereinket is.

1 (32)

Milyen kedvezményeket fogtok nyújtani a résztvevőknek? Mettől meddig vehetik majd igénybe, milyen feltételekkel?

Minden résztvevőnek lehetősége lesz ingyen kipróbálni az általa választott órát, ezen felül mozgásformától függően 10-20-30%-os kedvezményeket biztosítanak edzőink a program ideje alatt.
52143660_862462054101890_6792022588534030336_n

A gyermekekkel érkezőknek 50%-os kedvezményt kínálunk az „amíg Anya tornázik” jegy árából, így 500 Ft ez a típusú belépőnk. Kávéink rendkívül széles választékából (növényi tejjel, cukormentesen, laktózmentesen, stb ) 30% kedvezményt biztosítunk a tagoknak. Egyéb termékekből, melyeket a csoportban fogunk kommunikálni 15%-os kedvezményt biztosítunk. Tudunk segíteni mérésekben (testanalizáló mérések)

Minden kedvezményünk a Legyél fittebb kártya felmutatásával vehető igénybe.

Club Balaya