Különleges éjszakai túra Dorogon

Különleges éjszakai túrát szervezünk június 29-én, Dorogon, a Megyejáró Hódító Túrák következő állomásán. A túraszervezés, túravezetés költségei a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 „Megyénk körül megyünk körül” projektből kerülnek finanszírozásra.

Névtelen terv (15)

Vezetett, tematikus túrák – éjszakai égbolt – bányászhagyományok – bátorságpróba – különleges ízek várnak rátok. 😉 Maximum 500 főt tudunk fogadni, ezért siessetek a REGISZTRÁCIÓVAL

Két táv közül lehet választani. A 4 km-es táv a dorogi Kálváriára vezet, ahol megcsodálhatod az éjszakai Dorogot. A 11 km-es távra a nagyobb kihívásokat keresőket várjuk, akik vezetett túra keretén belül felfedezhetik Dorog bányászhagyományait és a Gete-hegyet és kipróbálhatod magad, hogy mennyire vagy bátor a sötétben. A túrán a Komárom-Esztergom megyei lakosok ingyen vehetnek részt. Az ingyenes részvétel nem tartalmaz semmiféle ellátást.

Vezetett túrák indulási időpontja:

  • Séta a naplementében (4 km és 11 km táv) – 20.00 óra 
  • Alkonyattól pirkadatig (11 km táv) – vezetett túra indulási időpontja: 21.00 óra.  

A VÁGJUNK NEKI! csomag az alábbiakat tartalmazza: szendvics, alma, víz, előre csomagolva, amelyet induláskor vehetsz át. Ára: 800 Ft

A BEFUTÓK JUTALMA csomag minden túra után a helyszínen elérhető meleg ételt tartalmazza. Ára: 1.400 Ft

A MINDENT BELE! csomag a VÁGJUNK NEKI! és a BEFUTÓK JUTALMA csomagokat egyaránt tartalmazza. Ára: 2.000 Ft A hideget induláskor, a meleget beérkezéskor kapod meg.

REGISZTRÁLOK