Megújult a dorogi FC női labdarúgó csapata

Július utolsó hetében megannyi új igazolás mellett, több visszatérő játékossal, és új vezetőedzővel kezdi meg felkészülését a Dorogi FC U19-es női csapata.

Az 5 hetes felkészülési időszaknak újra piros-feketében vág neki Hajdú Dorina, Eigner Maggy, Pintér Denissza és Szeibert Viktória, akik mindannyian a klub erősségei voltak az elmúlt években, de a keret tagja lesz a korábbi dorogi NB2-es bajnok és NB1-es bronzérmes Papp Petra és az U17-es korosztályos válogatott védő Kelenföldi Petra is.

Az érkezők névsorát erősíti továbbá a rendkívül tehetséges futsalos Kempf Evelin, a pilismaróti házi gólkirálynő Matyasovszky Dalma, és csapattársai a korábbi MTK-s Pausch Regina,  valamint megújult korosztályunk legfiatalabbjaiként Pausch Leila és Gyulavári Beáta. Kapusposzton Kiss Rékával erősödik a társaság, aki szintén a futsalból érkezik, valamint Dorogon folytatja a piliscsabai női labdarúgás három meghatározó játékosa, Gáspár Zsófia, Prohászka Míra és Simon Noémi.

Megerősödött korosztályos csapat Sersztnyev Richárd vezetésével készül majd az új szezonra, aki az alábbi gondolatokkal várja a közös munkát: „Szeretném megköszönni a Dorogi FC megtisztelő felkérését és piliscsabai klubbom elnökének engedélyét is, nagyon örülök, hogy alkalmasnak ítéltek meg a feladatra, amit örömmel vállaltam el. Szeretnék egy idővel eredményes, de elsősorban a játékosoknak is sokat jelentő közösséget építeni. Sokat dolgoztunk a nyár folyamán egy olyan keret megerősítésén, ami már eddig is elkötelezett és tehetséges játékosokból állt elődeim

Forrás: dorogifc.hu