Nagy csata Békéscsabán

November 7-én, szerdán került megrendezésre a Labdarúgó NB II 16. fordulója. A Dorogi FC-t a Békéscsaba 1912 Előre SE csapata fogadta.

A vasárnapi győzelem után a Dorogi FC-nek vereséggel folytatódott a bajnokság. Viszont azt el kell mondani, hogy a mostani mérkőzés elég harcosra sikeredett, hiszen Hursán György góljára Vigh Ádám gyorsan válaszolni is tudott. A második félidőben, Viczián Ádám szöglet utáni fejese pedig megpecsételte a dorogiak sorsát.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE–DOROGI FC 2–1 (1–1)

Békéscsaba, 587 néző. Vezette: Bogár Gergő (Baghy Csaba, Kormányos II Gábor)
BÉKÉSCSABA: Ribánszki – Nagy S., Viczián, Szélpál N., Zahorán – Lustyik (Mészáros M., 80.), Király P., Mezei (Máris, 68.) – Hursán, Urbin (Szinanovics, 86.), Szatmári I. Vezetőedző: Boér Gábor
DOROG: Horváth G. – Fürjes, Lénárth, Nagy Zs., Papp M. – Kitl M. (Paudits, 78.), Mészáros Á. – Erdélyi B. (Hegedűs M., 56.), Városi (Faragó, 66.), Szedlár – Vígh Á. Vezetőedző: Miskei Attila
Gólszerző: Hursán (1–0) a 11., Vígh Á. (1–1) a 18., Viczián (2–1) a 60. percben

MESTERMÉRLEG
Boér Gábor
: – Az elmúlt hetekben sokszor voltam elégedetlen a csapattal, ezúttal azonban a játékosok a fáradtságot leküzdve mindent beleadtak. Nem most futballoztunk a legjobban, de nagyot küzdöttünk.
Miskei Attila: – Elképzeléseink szerint zajlott a mérkőzés, jól is játszottunk, de két ilyen gólt nem szabad kapni. Pontot érdemeltünk volna.

 

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: Békéscsaba 1912 Előre Facebook oldala