NBI-es röplabda mérkőzés Dorogon!

November 14-én a Dág KSE Röplabda Szakosztálya a Dorogi Sportcsarnokban fogadja következő ellenfelét. Célokról, helyszínváltozásról beszélgettünk Kiss Kálmán szakosztályvezetővel.

Mi volt az oka, hogy Dorogra “költöztetek” át a bajnoki fordulókkal?

Egyesületünk hazai mérkőzéseit 2000 óta saját csarnokában játssza. A szabályoknak azonban évek óta méretei miatt nehezen tudott csarnokunk megfelelni. Az idei szezonban utánpótlás korosztályainkra és NB II-es bajnokságra kapott engedélyt az Oszuska Miklós Sportcsarnok Dágon. Így NB I-es első osztályú csapatunknak új hazai pályát kellett találnunk! Szurkolóink miatt szerettünk volna a közelben játszani, jómagam Dorogon nőttem fel, édesapám és én is ezer szállal kötődünk a dorogi sportélethez, így nagy öröm számunkra, hogy az új otthonunk Dorog lett! Külön köszönet a városnak, Szekér Zoltánnak és Knyaskó Máténak, hogy örömmel fogadták az ötletünket és az alapszakasz 6 hazai mérkőzését a városi sportcsarnokban játszhatjuk!

Mire számíthatnak a kilátogatók?

Reményeink szerint minőségi férfi röplabdát láthatnak a kilátogató nézők. Az ország legjobb csapatai fognak megmérkőznek, több válogatott kerettag játékossal a soraikban! Mindemellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy országosan elismert szurkoló táborral büszkélkedhet a Dág KSE! Nagyon komoly szurkolást is láthatunk majd!

Mi a kitűzött cél az idei szezonra?

Mint minden évben úgy idén is egyesületünk a legjobb szeretne lenni! Ezért edzünk, dolgozunk! Nagyon komoly igazolásokkal az elmúlt években sikerült egy ütőképes csapatot összeraknunk! Célunk az NB I liga bajnokság megnyerése! Továbbá a szurkolók maximális kiszolgálása!