Óvodás sportvetélkedőn remekeltek a gyerekek

Játékos sportvetélkedőn vettek részt a dorogi óvodások, melyet a Petőfi Sándor Általános Iskola szervezett azzal a céllal, hogy a gyerekek megismerhessék az iskolai életet.

Óvodából az iskolába való átmenet nagy lépés a gyermekek életében. A zökkenő mentes váltás megkönnyítése érdekében a Petőfi iskola több éve kidolgozott egy “Jó gyakorlatot”, mely számos lehetőséget biztosít szülőnek és a gyermeknek is, hogy megismerhesse az iskolában folyó munkát és a tanító néniket.

Ennek egyik állomása a Sportcsarnokban megrendezésre kerülő játékos sportvetélkedő. Idén sem volt ez másként: január 31-én, péntek délután a dorogi ovisok vették birtokba a Városi Sportcsarnokot. A hagyományoknak megfelelően a város valamennyi óvodája képviseltette magát a vetélkedőn. A zenés bemelegítés után a csapatok lelkesen és vidáman teljesítették az ügyességi feladatokat. A vetélkedő végeztével kipirult arcokkal és izgatottan várták az eredményhirdetést.

Valamennyi kis versenyző ajándékcsomagot kapott (alma, narancs, müzli szelet, és színes labda). A szervezők köszönik a gyümölcsöket Tresz Sándor és Pétervári Henrietta zöldségeseknek, valamint a müzli szeletet a Hiper XL éjjel-nappali üzletnek.

Az eredményhirdetés előtt a petőfis lányok szalagos tánc bemutatóját láthatták a gyerekek és a nézők.

Végeredmény:
1. hely Hétszínvirág ovi 1. csapata
2. hely Zrínyi ovi csapata
3. hely Petőfi ovi csapata
4. hely Hétszínvirág ovi II. csapata
5. hely Richter ovi csapata

Gratulálunk a csapatoknak! Jövőre ismét várja a Petőfi iskola a város ovisait egy izgalmas vetélkedőre!

Forrás: Petőfi Sándor Általános Iskola