Szurkolói ankétot tartott a Dorogi FC

Mintegy félszáz Dorogi FC-s szurkoló vett részt az Intézmények Házában megrendezett július 31-i ankéton, ahol Mayer László elnök úr, Németh Szabolcs vezetőedző, Balogh Pál szakmai igazgató és Lénárth Tamás csapatkapitány állt a szurkolók rendelkezésére.

Mayer László elnök köszöntette a szurkolókat elsőként, majd röviden tájékoztatta az érdeklődőket a Dorogi FC terveiről. Hangsúlyozta, hogy a stáb célja a bajnoki tabellán a 8-10. helyezés, élvezetes játék bemutatása, gólokkal, küzdelemmel. Mayer László hozzátette, hogy 55 millió forintból megújul az üveggyári edzőpálya, amely a nagy csapat mellett az utánpótlás játékosokat is szolgálja. Teljes földcsere, gyepszőnyeg és locsolóberendezés készül. A stadion felújítása napirenden van. Az önkormányzat készítteti a terveket.

Balogh Pál szakmai igazgató örömmel konstatálta, hogy az ankétra rengeteg szurkoló érkezett:
“Komolyan vesszük ezt a szezont, a stáb, a játékosok és ahogy látjuk, a szurkolók is. Más stílusban fogunk játszani, mint az elmúlt szezonban. Folyamatosan lépkedünk előre, ehhez a kiválasztott és újonnan igazolt labdarúgók mellett az infrastrukturális és anyagi erősödés is támogató hátteret ad. Kapus posztra, a védelembe igazoltunk játékosokat,és megerősítettük a középpályát is. Több rutinos játékos érkezett a klubhoz – folytatta Balogh Pál. Kreatív futballistákkal, NBI-et megjárt labdarúgókkal sikerült megerősítenünk csapatunkat. Saját nevelésű fiataljaink mellett több más klubtól érkező 17-18 éves játékosunk is van, akik most tapasztalják meg, mennyivel keményebb fizikumot követel meg a profi labdarúgás.”

Németh Szabolcs vezetőedző a visszatéréséről és elképzeléseiről:
Németh Szabolcs vezetőedző a visszatéréséről és elképzeléseiről:
“Nagy izgalommal jöttem vissza Dorogra. Amikor itt voltam 2016-ig magasra emeltük a lécet, ezt szeretnénk tovább fokozni. Biztonságos védekezésből kiinduló szenvedélyes, agresszív futballt szeretnénk mutatni, dinamikus játékkal. Aki ismer, tudja, hogy maximalista vagyok, így nálam elképzelhetetlen, hogy tökéletes a csapatjáték, de mindent megteszünk, hogy a közelébe érjünk ennek a szintnek.
Forrás: dorogifc.hu