Újabb 100%-os hétvége!

Serdülő csapatunk vegyes érzelmekkel érkezett a felsőházi rájátszás 4. fordulójára április 13-án, szombaton, melyet Székesfehérváron rendeztek meg. Egyrészt bennünk volt a legutóbbi, Győr elleni, nagyarányú vereség, másrészt viszont a végső helyezéseket nagyon befolyásoló mérkőzések álltak előttünk!

A játéknap első mérkőzésén rögtön a rájátszásban még veretlen, ezzel listavezető hazai csapatellen ugrottak vízbe a fiúk.  A mérkőzés elejétől érezhető volt a srácok elszántsága, rögtön az első perc végén vezetést is szereztünk. Innen bár tudott fordítani az ellenfél 2-1-re, de csapatunk felállt és a mérkőzés 2., 3. és 4. negyedében még csak gólt sem kapva, 6-2-es győzelmet arattunk!

A második összecsapásunk az ESMTK ellen következett. Előzetes célunk a rendezett játék, valamint a kötelező győzelem volt, ha bármit is akartunk a bajnokság végelszámolásában. Ezen a mérkőzésen is látszódott a vízilabdásaink akarása, az utolsó negyedben bekövetkező káoszt (2 végleg cserés kiállítás, 1 kipontozódás) leszámítva végig dominálni tudtuk a mérkőzést. Az egyetlen komoly problémát a sok kapott gól jelentette, ezen még javítanunk kell! Az ESMTK elleni mérkőzést csapatunk 16-11-es eredménnyel nyerte meg!

A játéknap többi mérkőzésén – helyenként érdekesen- bekövetkezett történései, eredményei alapján, a május közepén esedékes záróforduló az első négy helyezett csapat számára teljesen nyílt végjátékot hozhat, így a dobogós helyek abszolút nincsenek lefutva, még bármi lehet! Célunk továbbra is a minél fényesebb érem megszerzése, amihez elengedhetetlen a csapatunk második mérkőzésén mutatott védelmének feljavítása, az összhang szintjének tovább emelése!

Köszönöm minden egyes játékosomnak a hétvégi munkáját, megérdemelten gyűjtöttük be a lehetséges 6 pontot!

Barna Péter
Honvéd-Dorog edző

Dorogi eredmények:
Hovéd-Dororg – Fehérvári VSE 6-2 (1-2, 3-0, 2-0, 0-0).
Góllövők: Botzheim-Gregor Zalán 4, Tallér Tamás 1, Bönde Barnabás 1.
Erzsébeti ESMTK – Honvéd-Dorog 11-16  (2-5, 4-6, 2-2, 3-3)
Botzheim-gregor Zalán 14, Shahin Wadi 2

Tabella – Felsőházi rájátszás, 4.Ford.
1. Balaton VK                    18
2. Fehérvári VSE              18
3. Honvéd-Dorog             16
4. Győri VSE                      14
5. Erzsébeti SMTK           4
6. BUSC                              0

Fényképek a mérkőzésről>>