UltraBalaton – Idén négyen! csapatbemutatkozó

Minket ért az a megtiszteltetés, hogy az idei Ultrabalatonon beugrósként vehetünk részt az Idén négyen csapat idegenlégiósaiként, meglepő módon hat fővel. Csapatunk lényegében nem változott a tavalyihoz képest, a terep specialista Szabó István, a vihar vadász dr. Kotsis Éva, a többszörös Badacsonytördemic teljesítő, sokszoros UB futó dr. Ormai Tamás, az örök optimista Lakatos Gabriella mellett avatnánk egy újonc sprintert Lerner Zalán személyében (ha már tavaly nem tettük volna meg).

Egymást váltva a sofőrködésben is, nem csak a futásban, csapatunk így fogja remélhetőleg 20-21 óra alatt körbe robogni ezt a csodálatos tavat, remélve, hogy jövőre mondjuk a fantáziadus 3aspáros néven teljesíthetjük a távot. Tekintettel arra, hogy az előrejelzések szerint ismét meleg UB-nak nézünk elébe, nem lesz könnyű.

Az egész napi hőség mellett pedig várhatunk egy kis éjszakai romantikus „vakuzást” és dörgést, mely mellé némi dézsavíz szerű özönvíz is társulhat, csak hogy reggel 6-kor üdén és a mikrobusz ventilátoraitól megszárítkozva érjünk be Aligára.